Divine Being

Sisäinen rauha ohjaa ihmeisiin

Reiki -yksilöhoito

Reiki on lempeä ja hyvin rauhoittava hoitomuoto, jossa hoidettava saa mahdollisuuden tankata energiaa, hoidattaa kipujaan tai muuten vain nauttia syvästä rentouden tilasta lempeissä ja eheyttävissä energioissa. Reiki saattaa herkistää kykyämme kuulla oman sisäisen viisautemme ääntä, joka puolestaan auttaa ymmärtämään, mitä elämässä vastaan tulleet haasteet ovat meille opettaneet tai opettamassa.

Reiki vie meitä hiljalleen aidompaan yhteyteen itseemme, jolloin ymmärrys itseä ja muita kohtaan laajenee ja syventyy. Pidempään hoitoa saaneet ovat kuvanneet hoidon vaikutuksia yleisen vireystason nousuna, elämänilon kasvamisena ja luottamuksena elämän kannattelevuuteen.

Reiki sopii kaikille ja kaikenlaisiin elämäntilanteisiin.

Reikihoito tehdään vaatteiden päältä hoitajan käsien koskettaessa hoidettavan vartalon eri kohtia “kuulostellen” samalla hänen energiatarpeitaan. Energia, joka kulkee hoitajan käsien kautta aktivoi hoidettavan kehon ja mielen luonnolliseen paranemisprosessiin. Hoitaja ei itse vaikuta hoidon kulkuun, vaan toimii ainoastaan kanavana reikienergialle, joka ohjautuu hoidettavalle hänen omaksi parhaakseen. Ihmisen kokonaisuus vastaanottaa hoitavaa energiaa juuri sen verran kuin hän hoitohetkellä tarvitsee.

Reikihoito tehdään hoitopöydällä maaten. Sopii myös selkävaivaisille ja raskaana oleville (kylkimakuultaan).

Tutustu myös: http://usui-reiki-ryoho.fi/reiki.