Divine Breathing

Hengittäen vapauteen

Asiakaspalautteita ja -kokemuksia

Syvähengitystapahtumista

”Oli kyllä tosi upeata olla mukana! Tämä oli itselle tosi tärkeä ja hyvä juttu tähän hetkeen. Vahva kokemus ja omaan voimaan tuleminen tasapainoisella tavalla. Tosi tärkeää työtä ja mielelläni tuun mukaan kun seuraavan kerran järjestät. Ja niin kiva tavata kaikkia muita myös ja tutustua uusiin tyyppeihin!

Ja isot pisteet siitä, että tässä oli yhdistetty ns. tantrisia harjoituksia ja hengitystä, tekee niin paljon täyteläisemmän kokemuksen kuin pelkkä hengitys, keholle mahtavaa luoda ensin yhteys muihin ennen syväsukellusta. Tuntui, että juuri näin näitä hommia kuuluukin tehdä, mutta taitaa siellä aika iso ammattitaito ja kokemus ollakin takana. Voin kyllä suuresti suositella sun juttuja.

Iso kiitos ja kumarrus.”

Ossi, Helsinki


”Hengitysmatka ja Ninan pitämät tilat ovat olleet todella kauniita ja kokonaisvaltaisia kokemuksia. On todella päässyt irtoamaan arjesta ja erilaisista maskeista kohti autenttisempaa itseä. Ninan oma olemus on niin aito, villi ja vapaa ja hengittävä, että siinä pääsee itsessäänkin sitä kohti, kun vaan viettää kanssasi aikaa. Iso suositus.”

Annina, Helsinki


”Olen ollut mukana syvähengitysillassasi. Olet todella ammattitaitoinen, läsnäoleva, lempeä ja lämmin ohjaaja. Illassa sai olla mukana juuri sellaisena kuin on ja tulla nähdyksi & kuulluksi juuri siten, kun sinä hetkenä halusi.”

Hanna-Leena, Kotka


”Ihanat kiitokset kaikille syvähengitystapahtumasta, Ninalle kaikesta siitä mitä olet ja että järjestit, oot sä kyllä melkoinen – muille kanssahengittäjille, että toitte autenttisen itsenne mukaan! Oli niin turvallista olla oma itsensä, paljaana, kun ympärillä oli ihana joukko samanhenkisiä autenttisia tyyppejä. Nähdään, moikataan, halataan, törmäillään, tanssitaan,  kohdataan, hengitetään jatkossakin! Kiitos, kiitos, kiitos.”

Minna, Vantaa


Komppaan kanssamatkaajaa antamastaan palautteesta viime pe setistä. Se oli hyvin ohjattu, suunniteltu ja toteutettu. Sun lempeys, lämpö, rohkeus olla kokonaisena sinuna esimerkkinäytöin, ja tanssin aikanakin mukana menossa – ja silti vahvasti ohjaajan roolissa on vaikuttavaa.

Mussa lähti rymiseen kaikenlaista vanhaa sakkaa, tai onhan sitä ollut. Uusia tapoja niiden kanssa hengitellen.

Niin tärkeää saada kokea yhdessä, tuetusti. Kiitos!”

Kirsikka, Espoo


”Huuh ja wau, mitä mahtavaa täällä on koettavana!! Edellisten  antautujien sanoituksiin on helppo yhtyä. Perjantain lämmöistä ja kehon lempeästä rauhasta iloitsen edelleen. Liike, hengitys, rakkaus.”

Carita, Helsinki


”KIITOS KIITOS KIITOS!

Oli upeaa ja voimakasta. Ihanaa!!

Sain eväiksi erinomaisen voimaantumisen tunnun, josta/jossa edelleen nautiskelen

Kiitos, Tama! Ohjaus oli mitä lempeintä ja selkeää, ja tila oli kaunis, turvallinen ja siellä oli helppo olla. Illan rakenne oli tosi luontevasti etenevä ja kesto juuuust passeli. 👌

Huippujuttua, kiitos matkakumppaneille ja -oppaalle!”

Mika, Helsinki


”Olipa ihana palata perjantai-illan tunnelmiin❤️

Kiitos Rakas Nina, kun järjestit ja pääsin mukaan! Oot todella huippu matkaopas tällaisille matkoille.”

Virpi, Jyväskylä


”Huh mitä settiä! Wau!!”

Emilia, Tampere


”Kiitos upeasta avautumisen matkasta Tamalle ja joka iikalle. <3”

Veikko, Espoo


”Uuuh, nice!! Hengityksen pyhä matka, ahhh! Paljon eri tunnetiloja. Myös turvallisuuden ja vapauden tunnelma huokuu. Huomaan, että ihan on ikävä tuota porukkaa ja sessiota.”

Juha, Helsinki