Divine Breathing!

Hengittäen Vapauteen

DB! Syvähengitystapahtumat

Divine Breathing! Syvähengitysilloissa tarjoamme osallistujille turvallisen ja kannatellun tilan tuulettaa tunteitaan, vapautua kehon ja mielen jännityksistä sekä elämänenergiaa jumittavasta tunnekuormasta. Tila on pienoislaboratorio, jossa voi kokeilla, miltä tuntuu päästää irti – ei analysoimalla, pohtimalla, puhumalla, vaan kokemalla.

Metodeina käytämme vapaata liikettä ja tanssia, ohjattuja kohtaamisharjoituksia, lyhyitä sanallisia jakamisia ja ennen kaikkea emotionaalista ”pesuria” nimeltä syvähengitys.

Luomme yhdessä turvaa, luottamusta ja rohkeutta katsoa syvemmälle itseämme; tuon kontrolloivan mielen toiselle puolelle. Autamme sinua näkemään, mikä on totta itsellesi ja mikä on tärkeää hyvinvointisi kannalta oivaltaa. Tuemme sinua ”riisumaan” tarinoita & jännitteitä kehostasi ja sitä kautta aistimaan & nauttimaan enemmän itsestäsi. Harjoitusten kautta pääset antautumaan elämälle vapaammin, voimakkaammin, villimmin – sellaisena kuin oikeasti olet. Olet Elämän lapsi. Olet Vapaus.

Kenelle?

Divine Breathing! -illat soveltuvat jokaiselle, joka kuulee kutsun lähteä heittäytymään sisäiselle tutkimusmatkalle kehollisen työskentelyn, hengityksen ja tunnekuormaa purkavien harjoitusten kautta. Divine Breathing! -tapahtuma on Sinulle, jonka arki on liian täyttä ja stressaavaa. Sinulle, joka kärsit väsymyksestä, turhautuneisuudesta tai ahdistuksesta. Sinulle, joka tunnistat kehon kireyden ja mielen jännityksen. Sinulle, joka haluat ”päästää irti”. Sinulle, joka kaipaat tilaa missä ilmaista todellisia tunteita vapaasti; huutoa, itkua, naurua, laulua… Sinulle, joka haluat löytää tasapainoa ja rauhaa. Sinulle, joka haluat juopua Elämän hulluudesta.

Tapahtumat eivät sovellu raskaana oleville, akuutissa tilassa oleville mielenterveyspotilaille tai hiljattain psykoosissa olleille eikä myöskään vahvoja huumeita tai lääkkeitä käyttäville henkilöille. Mikäli taustalla on em. elämäntilanteita, ilmoitathan tästä ilmoittautumisen yhteydessä ja sovitaan soittoaika.

 

Sydäntervetuloa vapautumaan, voimaantumaan & antautumaan Divine Breathing! -tapahtumien pariin!

Nina Tama

* * *