Pyhä Eläin

2/4 osa:

14.-18.6.23

Mitä Pyhä Eläin -retriitillä tapahtuu?

Avaudumme eläinluonnon kiehtovalle matkalle Nikkilä Templen mystisillä mailla. Herkistymme eläimellisen puolen aistivaan, monivivahteiseen maailmaan. Uppoudumme metsäisiin maisemiin, mutaisiin maaperiin ja pehmeisiin sammalmättäisiin.

Annamme nahkojemme aistia, kehoyhteytemme vahvistua ja luontokanavoinnin avautua. Uppoudumme syvien vaistojen maailmaan kokemalla, aistimalla, tuntemalla – elävää yhteyttä vahvistamalla.

Eläinluonto on se osa meistä, joka on puhdas ja kaunis kaikessa likaisuudessaan. Se rakastaa kokea, haistaa, maistaa – kehollaan ja raajoillaan – se ryömii, sukeltaa, vajoaa – lentää, kiipeää, ojentaa. Se työntää raajojaan, kasvojaan, nahkojaan luonnon jokaiseen sopukkaan. Se kaivaa maata, mutaa kuonollaan, tunkee itseään sisälle maan ja kohta jo taas lentää vaan.

Se on laumaeläin, joka pitää huolta omistaan. Se himoaa itse saalistaa – pidellä, silittää, rakastaa. Joskus se tarvitsee sidontaa, jotta voi kokeilla voimiaan. Se on se osa meistä, joka antautuu, kun se on turvassa. Se osaa myös alistaa, suojella, vaalia omiaan.
*****************************************

Meissä jokaisessa asuu eläimellinen puoli – tunnistimmepa sitä tai emme. Se on pyhä ja kaunis osa, joka on herkkä, vahva ja aistiva. Se on vaistonvarainen, primitiivinen ja ohjaava. Se on säännöistä, kontrollista ja häpeästä vapaa. Se nautinnolle, runsaudelle ja yksinkertaisuudelle avaa.

Se osa meissä herkistyy aistimaan ympärillä tapahtuvaa energiaa. Kun maa jossain värähtää, se tuntee sen energiakentässään.

Se haistaa vaaran. Ja laittaa rajan. Se kykenee rakastamaan ehdoitta – suoraan, pyyteettömästi, ilman vaatimuksia. Se on vapaa mielen ja ajatusten sekamelskasta ja niiden tukahduttavista rajoituksista.

Eläinluonto on kiinni jokaisessa hetkessä. Se luottaa vaistoihinsa täysillä ja antaa muille tilaa elellä. Se on suorassa yhteydessä luontoon vaan, ja rakastaa helliä omiaan.

Pyhä Eläinluonto auttaa meitä laskeutumaan, luontoyhteyteen sulautumaan, luontoviisauden kanavaksi avautumaan.

Eläin meissä opettaa meitä yhdistämään alkuvoimaisen energian sydämen ohjaukseen ja heittäytymään elämän laineille sydän avoinna, juuret vahvoina, ja sielu vapaana.

Kaikkea tätä ja paljon muuta on Pyhä Eläinluonto meissä.

Kehovaiston nimissä kutsun jokaisen omaa sisäistä eläinviisauttaan kaipaavan ja sen energian vahvistamista halaajavan mukaan tälle ainutkertaiselle retriitille aistimaan, kokemaan ja nauttimaan kehollisesta vahvuudesta, nahkojen sisään sukeltamisesta ja elämänenergian kauneudesta – sallivaan, kannattelevaan ja herkän vahvaan ohjaukseen suomalaisen luonnon mystisille maille.

Retriitillä pääsemme kokemuksellisesti yhdessä tutkimaan pyhän eläimen energiaa. Herättelemme eloon tämän huikean voimauttavan osan itseämme, joka inspiroi, vahvistaa ja voimistaa.

Eläinluonto meissä auttaa muistamaan, kuinka laajoja ja monisyisiä ihmeitä me oikein olemmekaan: emme pelkkiä puhuvia päitä, teorioista ja uskomuksista kiinni pitäviä olioita, vaan niin paljon muuta ja enemmän. Pyhää lihaa, vaistoa ja tunnetta.

*************************************
Kenelle retriitti on tarkoitettu?

Pyhä Eläin -retriitti on tarkoitettu jokaiselle, joka kuulee kutsun syvempään yhteyteen alkuvoimaisen, herkän ja aistivan osansa kanssa. Se on kaikille, jotka ovat halukkaita tutkimaan, minkälainen eläinenergia omaa matkaa ohjaa.

Pyhä Eläin -retriitti on kaikille, jotka ovat valmiita astumaan tilaan, jossa ei-tietämisen tila alkaa. Se on kaikille, jotka ovat valmiita avautumaan sellaiselle eläinenergialle, joka ei mielen kautta välttämättä nousisi näkyväksi ollenkaan. Mikä on sinun vahvin eläinenergiasi? Ehkä se oli aiemmin jotain muuta. Mitä se on nyt? Antaudumme tutkimaan hetkessä nousevia energioita juuri sellaisina kuin ne ilmentyvät.

Miten työskentelemme?

Työskentely tulee olemaan animistis-shamanistista matkaamista ihmisluonnon, alkukantaisen luonnon ja kosmisen luonnon kerrostumissa ja sen mystisissä ulottuvuuksissa.

Vahvin transmissio tulee olemaan kokemus Luonnon pyhästä lahjasta ja sen transformoivasta voimasta.
.
Matkan avautumiseen käytetään erilaisia ihmisyyden, keho-mielen ja tunnekentän panssareita pehmentäviä menetelmiä, kuten syvähengitystä, kehollista työskentelyä, kunnioittavaa kosketusta, autenttista kohtaamista, energeettisten tasojen aistimista, elämänvoiman aktivoimista, ekstaattisen tanssin transsia, meditaatioita, jakamista ja piirityöskentelyä.

Avaudumme transsendenttisiin ulottuvuuksiin shamanistisilla matkoilla, regressio-ohjauksissa ja ritualistisissa tiloissa. Saamme välähdyksiä ja ohjausta sielullisempiin osiin matkaamme. Antaudumme luonnon ohjaukselle ja sen ehtymättömän puhtaalle kanavoimisille.
******************************************

Miksi tälle matkalle mukaan? Miksi koko loppusarjaan mukaan?

Koska haluat sukeltaa syvälle ja nousta korkealle. Koska haluat seisoa jaloillasi. Kuulla omaa totuuttasi. Sielustasi kumpuavaa ohjaustasi.

Koska haluat valita elämän. Koska haluat olla elossa. Koska haluat elää rakkaudessa. Voimavaraistua. Antautua.

Matka Syvyytesi Voimaan tukee yksilöllisten kerrostumien avautumista ja menneisyyden puhdistumista – omaan sieluun yhdistymistä ja lahjallensa antautumista.

Annamme kaiken turhan palaa roviolla. Poltamme niin karmista kuin tämän ihmiselämän kuonaa, jotta voimme yhdessä avautua syvempään yhteyteen sielukkaamman ja rakkaudellisemman osamme kanssa.

Matka Syvyytesi Voimaan tuo näkyvämmäksi sitä, mikä on ominta energiaasi. Tämä on sinulle, joka olet halukas sukeltamaan kokemiseen ja sen myötä avautuvaan luomiseen ja tietämiseen. Tilaan, joka elävöittää, paljastaa ja voimauttaa.

Tällä matkalla ryhmän energia ja tiimin tuki tekevät prosessista intiimin matkan, jossa jokaisen yksilöllinen sukellus saa ulottua parhaaseen mahdolliseen syvyyteen. Matka on vahvaa, herkkää ja kaunista. Toisinaan myös Rujoa. Raastavaa. Haurasta. Silti kovin eheyttävää. Totuuden siementää idättävää.

Matka tulee olemaan Mysteeri. Se kuoriutuu auki jokaisessa hetkessä uudesti ja tuoreesti, täysin yksilöllisesti, yhdessä tietä avaten, omilla aalloilla vaahdoten.

Kukaan ei tiedä, mihin tämä polku vie, mutta yhteinen energia johdattaa tien.

Se näkee, tukee ja arvostaa – jokaisen omaa totuuttaan ~ luonnon pyhyyttä kunnioittaen, sen sisäisiin syvyyksiin matkustaen.

Sydäntervetuloa matkaamaan syvyytesi voimaan, jossa annamme kehojemme sulaa, sydäntemme avautua ja elämänvoimamme vahvistua – ja animistisen luontoyhteyden voimistua.

Annamme heimorummun raikua, koollekutsun kaikua. Luontoamme tutkia, Pyhää Maata kunnioittaen, sen syvää viisautta arvostaen.

Kenelle?

Matka on sinulle, joka kaipaat väkevää kosketusta itseesi, omaan palavaan ohjaukseesi. Sinulle, jolle näyttämö usein avautuu, mutta esirippu jälleen laskeutuu. Sinulle, joka vielä tässä rimpuilet, omaa polkuasi väistelet.

Matka on sinulle, joka kaipaat luonnon syliä, sen alati puhdasta peiliä. Sen orgastisuuden kauneutta, jylhän voiman tuntua. Sen väreilevän hienoa energiaa. Hiljaisuuden sanomaa. Sen suoraa tietoa voimauttavaa.

Retriitit on tarkoitettu kaikille itsensä hengeltään ja mieleltään terveiksi kokeville, itsetutkimusmatkaa ja sielun ohjaukseen kaipaaville ja sille antautuville kanssamatkaajille. Heittäytyjille. Vastustajille. Näiden molempien polariteettien välillä seilaaville.

Retriitti on sinulle, joka olet jo työskennellyt menneisyytesi kanssa, mutta jokin vielä puuttuu. Etsit ehkä suuntaasi. Poljet ehkä paikoillasi. Välillä olet yhtä hekumaa, välillä tahmaista takkuavaa. Välillä tulta ja tappuraa. Välillä syvää rauhaa vaan.

Sydäntervetuloa Matkalle Syvyytesi Voimaan!

Esteet:

Raskaana oleville, huumeriippuvaisille tai hiljattain psykoosissa olleille työskentely ei sovellu. Eri todellisuuksien välissä kulkeville tai niissä sujuvasti liikuskeleville sitäkin enemmän.

Toiveena on, että osallistujilla on jo hitusen aiempaa kokemusta tunnetyöskentelystä – ja itsetuntemusmatkailusta (kuten esim. syvähengitys, neotantra, varjotyöskentely jne.).
****************************************
Matka Syvyytesi Voimaan koostuu neljästä pitkästä viikonlopusta teemoittain:

9.-12.3.23 Mystinen Heimo
14.-18.6.23 Pyhä Eläin
17.-20.8.23 Syventyvä Yhteys
2.-5.11.23 Kuolema ja Elämänvoima

Paikkana toimii mystisen kiehtova Nikkilä Temppeli Kangasalalla. Nikkilän temppelialuetta ympäröivä monivivahteinen luonto, 130-vuotias, rakkaudella ja sielukkaalla taidolla restauroitu hirsinen päärakennus sekä sen kiehtovat, tiluksia ympäröivät, pienrakennukset luovat turvalliset ja yksityiset puitteet syvään työskentelyyn.

Vuodenaikojaan elävä villi luonto, puusauna, nuotiotulen hehku, runsaan rehevä puutarha ja maittavat kasvisruoat tarjoavat mahdollisuuden aistia ja kokea syvyytemme voimaa ja mystisen luovaa matkaa tässä erityisessä, kehollis-henkisessä maaperässä. Tutustu Nikkilä Temppeliin https://www.nikkilatemple.org/

**************************************
Voit osallistua yhteen tai useampaan retriittiin. Jos sitoudut koko matkaan tai ilmoittaudut hyvissä ajoin kullekin retriitille, osallistumismaksu on edukkaampi.

PYHÄ ELÄIN -RETRIITIN 14.-18.6.23 OSALLISTUMIS-, HINTA- JA MAKSUTIEDOT:

Early-bird-hinta ohjauksesta 396 € (norm. 440 €) 31.5.23 asti

Täyshoito: majoitus 2-4-hlön huoneissa sisältäen aamiaiset ja maukkaat kasvisruoat (lounas ja illallinen). Hinta 340 €.

Early-bird-hintainen retriitti maksetaan 3.6.23 mennessä.

Normaalihintaiselle retriitille ehtii mukaan ilmoittautumalla 7.6. mennessä. Maksu suoritetaan 9.6. mennessä.

Ilmoittautumiset retriitille tapahtuvat https://www.divinedarkness.fi/ilmoittaudu-matka-syvyytesi…/

Paikkasi vahvistetaan sinulle henkilökohtaisella s-postilla. Voit sen jälkeen varmistaa paikkasi maksamalla 90 €:n varausmaksun (vähennetään loppumaksusta) tai suoraan koko retriitin. Holvin maksulinkit lähetetään vahvistuskirjeen mukana.

Loput käytännöistä saat s-postiisi lähempänä tapahtumaa.

*****************************************************

Retriitin ohjaa yhdessä luottotiimin kanssa Nina (Tama) Näränen.

Retriittisarjan synnystä Nina Taman sanoituksin:

”Viime kesäisessä shamanistisessa kohtutyöskentelyssä aktivoitui vahva initioiva prosessi: eräänlainen siirtymäriitti ja vuosia paikallaan polkeneen energiatulpan irtoaminen. Työskentely tapahtui Nikkilä Temppelissä – yksityisessä luontopaikassa Kangasalalla.

Olin vuosia vellonnut vanhasta irti päästämisessä ja uuden luomisen välitilassa. Olin ollut huikeiden opettajien, kanssasisarien ja rakkaiden ystävien ohjauksessa – oppimassa ja kokemassa – itsestäni ja elämästä.

Tätä shamanistista retriittiä edelsi voimakas kokemus edelliskeväisellä Paluu Paratiisiin -retriitillä Monte Oradan kukkaniityllä Portugalissa. Istuessani keskellä kevääseen heräävää luontoa, hennosti väreilevän kukkameren sylissä, ykskaks tajuntaani iski kysymys: ”Kuka olen, kun en ole kukaan?” Valtava laajentuminen – helpotus ja vapaus – keveys ja lapsenkaltainen ihmetys – kuolema ja tyhjyys – sisäinen ja ulkoinen hajoaminen. Egon kerrokset lähtivät rytinällä putoilemaan henkisen egoni harteilta. Huhhh. Tämä oli ehdottomasti yksi niistä merkittävimmistä luonnossa tapahtuneista havahtumisistani pitkään aikaan.

Shamanistisessa kohtutyöskentelyssä yhteyteni pyhään maahan syventyi entisestään – varsinkin sen jälkeen, kun sain kutsun lähteä jakamaan oman sielulähteeni virtausta Nikkilä Temppeliin.

Olin pari viikkoa ennen retriitille lähtöä nähnyt unen, joka näytti, että sieluni seuraava askel – jopa tehtävä – tulee olemaan Nikkilä Temppelissä. Vastustin – kovaa, koska en halunnut olla osa mitään systeemiä, mutta kutsun saatuani ymmärsin. Ymmärsin ja antauduin. Liikutuin ja itkin. Kiitollisuudesta. Että kaikkien kamppailujeni jälkeen olen tässä. Johdatuksessa. Lähempänä sieluni kutsua. Lähempänä kuin koskaan aiemmin. Ja, että tämä askel on otettava johtipa se sitten mihin ikinä. Antaudun. Luotan. Olen ohjauksessa. Vaikka menettäisin paljon. Astun. Tähän.

Ymmärsin, että on kyse jostain suuremmasta. Ei ihmisyydestä. Vaan se oli lahja tältä pyhältä maalta, joka avasi suoran kommunikointiyhteyden luonnon kanssa – ilman välikäsiä. Mikä kiitollisuus! Olin saanut erikoisia sulautumisen kokemuksia luontokappaleiden ja koko universumin kanssa jo useampia vuosia, mutta nyt jotain laskeutui ja nousi yhtaikaa – syvältä. Nyt alkoi nousta ”Tieto”.

Olen sen jälkeen ollut jatkuvassa yhteydessä luontoon omassa luontopaikassani, mutta erityisesti tämän retriittisarjan synnytyksessä olen ollut yhteydessä temppelialueen luontoon ja sen syvyyksiin.

Olen kanavoinut, saanut näkyjä ja tehnyt shamaanimatkoja Nikkilä Temppelin mailla energeettisesti koko syksyn. Haluamattani. Ja silti. Olen saanut suoraa ohjausta työpajoihini ja myös tämän retriittisarjan syntymiseen sellaisenaan kuin se nyt ilmentyy. Joka kerta, kun olen tarttunut rumpuuni ja lähtenyt matkaan, jotain uutta avautuu. Jostain syystä se kaikki tapahtuu hyvin pitkälle Nikkilän mailla. Miksi? Se on vielä arvoitus ja mysteeri.

Prosessi on ollut samaan aikaan hurjaa ja kaunista – uskomatonta johdatuksen matkaa. Olen ollut suorassa sielun ohjauksessa – joka ei kysele, mitä egoni haluaa, vaan on pakottanut itseni toistuvasti kohtaamaan pelkojani ja vastustustani, puhumaan totuuttani. Sisäinen tieto ja ulkoiset merkit ovat olleet vahvempia kuin yksikään egoni huuto. Paljon on mennyt rytinällä läpi.

Äiti maa ja rumpuni voima ovat yhdessä ohjanneet uuden syntymää intensiivisellä paineella. Olen kuollut ja syntynyt jatkuvasti uudelleen. Kaikki vanha palaa ja uutta syntyy. Nyt on aika päästää tämä energia ulos. Kaiken tämän taustalla on pitkä kilvoittelun tie – sekä näkymisen että näkemisen matkalla. Nyt on aika astua syvyyteni voimaan!

Toivottavasti sinäkin antaudut ja lähdet mukaan oman sielusi matkalle, lahjasi äärelle! Kenties astumaan tälle polulle ja syventämään oman sielusi ainutlaatuista matkaa.

Rakkaudella ❤
Nina Tama”

Äiti. Puoliso.
Keho- ja hengitysterapeutti
Biodynaaminen kraniosakraaliterapeutti
Usui Reiki Ryoho ry:n jäsenopettaja ja -reikihoitaja
Osho Diamond Breath -syvähengitysohjaaja ja -terapeutti
Divine Breathing -syvähengitysryhmien fasilitoija
Henkisen hyvinvoinnin ohjaaja
Regressio- ja rentoutusohjaaja
Ikuinen syvyyksien opiskelija
Tantrikko ja joka solullaan animistis-shamanistista verta virtaava feminiinin ja maskuliinin ilmentäjä

PS. Lue lisää Nina Tamasta https://www.divinedarkness.fi/nina-naranen/

Kuva: @Johanna Kaisjoki

Hinta-, aikataulu-, ilmoittautumis- yms. käytännön tiedot löydät yllä olevan ilmoittautumispainikkeen kautta.