Divine Being

Sisäinen rauha ohjaa ihmeisiin

Reikihoitokokemuksia:

”Jänniä tuntemuksia… en ole aiemmin tuntenut, miten jotain virtaa niin selvästi kehossani.”
”Hyvä hengähdystauko arkeen, ruuhkavuosien hektisiin hetkiin. Taisin nukahtaakin hoidon aikana.”
”Miten voi rentoutua niin syvästi ja olla samaan aikaan täysin hereillä.”
”En ole ennemmin nähnyt näin selvästi värejä hoidon aikana.”
”Aivan uskomaton tuo käsiesi lämpö. Varsinkin selässä tuntui, että siellä olisi ollut kuumat kekäleet, ja yhtäkkiä jotain rentoutui tosi syvältä.”
”En ole aikoihin nukkunut näin hyvin.”
”Ihmeellistä, en reagoinut lasten kiukutteluun ollenkaan yhtä reaktiivisesti kuin yleensä.”
”Vau, mitä unia lähti liikkeelle.”
”Oivalsin, mitä ehdottomasti kaipaan elämääni.”
”Ihmeellistä, miten vahvasti tunsin edellisten elämien läsnäolon.””

 

”Etsin jotakin stressin, työkiireiden ja hektisen elämän tasapainottamiseksi. Törmäsin Reikiin ja Divine Darkness -sivuille. Aikaisempaa kokemusta minulla ei Reikistä ollut ja etukäteistietona oli vain mitä olin netistä lukenut.

Ja netistähän löytyy kaikenlaista tekstiä, monenlaista näkökulmaa asiaan. Ajattelin, että vain omakohtaisella kokemuksella saan tarvittavan tiedon hoidon toimivuudesta ja sen vaikutuksesta itselleni. Päätin ilmoittautua ja hyvä näin.

Kokemuksena ensimmäinen Reiki-hoito oli rentouttava. Hoidon aikana tuntui kuinka käsien kautta lämpö/energia siirtyi itseeni ja rentoutti samalla.Taisin käydä unten rajamailla, jos en nukahtanutkin. Reiki-hoidon jälkeen unimaailmani muuttui eli jotakin muutakin kuin rentoutuminen tapahtui hoidossa. Ja se näkyi vasta jälkeenpäin. 
Sen verran hyvä ja kiintoisa kokemus oli, että päätin osallistua Reiki-kursseille.

Suoritin kaksi kaksi ensimmäistä kurssia ja olen ottanut sarjahoitoja Ninalta. Erityismainintana keskustelu ja palaute hoidon jälkeen ovat olleet antoisia kokemuksia.”

Vesa, Helsinki 

 

Reiki 1 -kurssilaisten palautteita:

”Suurkiitos Nina! Kurssi oli todella hyvä ja sinä ihana kouluttaja. Tämä tuli juuri sopivaan saumaan, niin kuin kai elämässä on tapana.

Kiitos myös hengitysharjoituksista. Ne ovat minulle tosiaan tarpeen. Meditointiin rauhoittuminen on ollut aina vaikeaa, mutta nyt pääsin hyvin alkuun. Ja sen hengittämisen ideankin tajusin vasta viime viikonloppuna! En siis olekaan toivoton tapaus…”

Nainen, Reiki I -kurssi 
Helsinki 15.10.13


Haluan kiittää reikikurssista vielä. Opetus oli oikein hyvää ja paikka ihana, eheyttävä kokemus siis.

Olen tällä välin hoitanut itseäni ja vähän ekaluokkalaistanikin vaivihkaa kun häntä laitan nukkumaan. sain iloisen luovuuskohtauksen kun hoidin 2. chakran aluettani. Ja jotain oivalluksia on putkahdellut että miksi johonkin reagoin niin kuin on ollut tapana.

Tärkeintä on nyt se, että saisin luotua tavan arjessa harjoittamiseen. Aina se on jäänyt jonnekin ja unohtunut ennenkin. Jospa nyt. Tässä reikissä on se palkitseva osuus tuo itsehoito, pelkkä mietiskelyharjoituksen aikominen saa yleensä aikaan sijaistoimintoja ainakin tunniksi.

Nainen, Reiki I -kurssi
Helsinki, 10.2.14


”Kiitos Nina! Oli mahtava kurssi. Energiaa piisasi vielä monta päivää kurssin jälkeenkin.

Olen tehnyt hoitoja itselleni, miehelleni, anopille äitienpäivän kunniaksi, sekä lapsille. Lapset jaksoivat olla yllättävän hyvin paikoillaan ja tytär vielä toivoi, että seuraavalla kerralla hoito olisi pidempi.

Koen ehdottomasti että Reiki tuo minulle sen tähän hetkeen pysähtymisen
taidon ja ymmärryksen sen tärkeydestä. Koen saavani takaisin sitä oikeaa minuutta, joka on ollut uupumisen alla monta vuotta. Kiitos.”

Kati, Reiki I -kurssi
Helsinki, 15.5.17


”Kesänmakuinen tervehdys aivan ihanalle ja parhaalle reikiopettajalle ja SUURKIITOS kaikesta siitä rakkaudesta ja ilosta, jota saimme kokea kurssilla.

Minulle tuli aivan mahdottoman paha flunssa, joka meni keuhkoihin asti – en ole vuosikymmeniin ollut lähellekään niin sairas! Vasta nyt helteiden koitettua rohkenin poistua kotipesästä ja tunnen itseni vihdoin taas terveeksi ja elinvoimaiseksi.

Uskon vahvasti, että kyse oli ainakin jossakin määrin jonkinlaisesta psykosomaattisesta puhdistumisreaktiosta, koska sairastaessani tein omahoitoa – Reikiä siis – ja tunsin, miten valtava määrä myös henkistä kuonaa ja kuormaa puski pois mun systeemistä päivä päivältä, ja nyt on ihan uudenlaisia psyykkisiä voimavaroja käytössä. Metkaa. Hyvä näin!

Haluaisin jo nyt ilmoittautua mukaan tuolle järjestämällesi lokakuiselle Reiki 2 – kurssille, olen asiasta aivan varma. Kaikki mitä tästä ykköskurssista on poikinut on ollut valtavan positiivista – jopa se flunssakin, tavallaan – ja olen löytänyt itsestäni valtavan määrän sellaisia voimavaroja, joiden olemassaolosta en ollut aiemmin tietoinen, ja jotka ovat mitä suurimmassa määrin läsnä ihan jokapäiväistä arkea helpottamassa ja voimaannuttamassa. Selvänäkönikin on vahvistumaan päin, selkeästi.

Tässä hieman palautetta, jota olen omassa itsessäni ja elämässäni huomannut. Teen itsehoitoa ja meditaatioita jatkuvasti, ne auttavat jaksamaan ja antavat rakentavaa sisältöä elämään :)”

Zubeida, Reiki I -kurssi
Helsinki, 18.5.18


”Reiki I -kurssi oli kaikenkaikkiaan aivan ihana johdatus reikihoitamiseen. Itselläni ei juurikan aiempaa kokemusta Reikistä ollut, mutta kurssin aikana leimahtanut innostus Reikiä kohtaan ei ole ottanut laantuakseen. Tunnelma kurssilla oli alusta alkaen lämmin ja innostava. Reikitekniikoiden ja hoitamisen lisäksi kurssilla tehtiin hengitys- ja meditaatioharjoituksia, jotka itse koin tärkeänä osana kurssia. Omalla kohdallani nämä harjoitukset tasapainoittivat ja rauhoittivat mieltä ja kehoa. Itse olin näiden harjoitusten jälkeen hyvinkin herkässä ja vastaanottavisessa mielentilassa, kehoni ja mieleni ikäänkuin kelluivat lempeässä energiassa. Samaan aikaan olo kuitenkin tuntui kevyeltä ja energiseltä.
Kurssin vetäjä Nina on pitkän linjan reikihoitaja ja -kouluttaja. Parempaa opettajaa ei kurssilla olisi voinut olla. Nina on huippumahtava persoona ja hänestä hehkuu lämpö ja lempeys, suloisella huumorilla höystettynä. Ninan ohjauksessa on turvallista olla, vaikka harjoitukset saattavat nostaa pintaan välillä vähän ikäviäkin tuntemuksia.

Reikihoitamiseen ja elämänenergian välittämiseen soisi kyllä ihan kaikkien tutustuvan, sillä niin ihana ja lempeä tapa se on pitää huolta, hoivata ja energisoida niin itseä kuin muitakin se on.”

Heli, Reiki I -kurssi
Helsinki, 21.8.16


”Aivan mahtavat kaksi kurssipäivää. Asiaa oli sopivasti, ryhmä oli toimiva ja opettajana Nina olet aivan mahtava <3.

Sain paljon ajateltavaa sekä eväitä itseni kehittämiseen ja hyvinvointini tukemiseen. Kiitos <3”

Tiina, Reiki I -kurssi
Helsinki, 9.5.18


”Kiitos Reiki 1-kurssista. Kurssisi oli hyvä. Eheys-keskuksen tila on rauhallinen ja levollinen paikka pitää kursseja. Itse kurssin sisältö oli asiallista ja selkeää. Ohjaajana opastit kurssilaisia selkeästi ja lempeästi – ei tullut kiireen tuntua.

Sisältöä vielä pitää opetella ja harjoitella ja sisäistää, että oppii ja ymmärtää enemmän Reikistä, otteista, filosofiasta jne. Nythän ollaan vasta alkutaipaleella.”

Outi, Reiki I -kurssi
Helsinki, 10.5.18


”Kiitos viimeisestä, oli mahtavat kaksi päivää.”


Pirjo, Reiki I -kurssi

Helsinki, 6.5.18


”SUURKIITOS upeasti vedetystä kurssista! Osallistuin Ninan järjestämälle Reiki 1 -kurssille. Kurssi oli erittäin hyvin suunniteltu ja toteutettu. Ninalla on luonnollinen kyky kommunikoida taitavasti ja luoda hyvä ilmapiiri. Opin kurssilla sekä historiaa/teoriaa että varsinkin käytännön taitoja. Aion osallistua jatkossakin Ninan järjestämiin tilaisuuksiin. Suosittelen lämpimästi!”

Erik, Reiki I -kurssi
Helsinki, 2.10.18


”Kiireisen ja stressaavan alkusyksyisen työjakson aikana koko viikonlopun koulutus kuulostaa jokseenkin luotaantyötävältä, koska primääritarve olisi levätä, palautua, kuunnella kehoa, saada aikaa itsensä kanssa. Mutta Ninan reikikurssi tarjosi juuri sitä, mitä eniten kaipasin. Päivän päätteeksi oli olo, että joko nyt pitää lopettaa, ja illalla olo oli, että joko pääsisi jatkamaan.

Kurssi tarjosi täyteläisen rentoutumiskokemuksen, mutta ennen kaikkea todella arvokkaita uusia avauksia omalla matkallani. Verrattuna siihen, että olisin käynyt jossain rentoutushoidoissa, sain nyt sopivasti välineitä myös ymmärtää erilaisia prosesseja; tasapainoisesti syötettä sekä mielelle että keholle.

Työni puolesta operoin tosi paljon ”pään kautta”, ja olen tottunut hahmottamaan maailmaa käsitteellisesti, ja tarjoamaan itsellenikin tukea tunneprosesseihin sitä kautta, että on jotain käsitteellistä ”kartastoa” jonka avulla uskallan heittäytyä enemmän kehollisuuteen, kehoa kuulemaan, kehon kautta elämään.

Reikikurssi tarjosi ihanteellisella tavalla tällaista hahmotuksellista hallinnantunnetta, jonka avulla pystyn ohjata itseäni entistä enemmän balanssiin; ei vain tekemällä jotain kehollisia harjoituksia ja työntämällä mieltä syrjään, vaan nimenomaan mielen tuella, mielen tuottamalla turvalla, joka ”päätyöläisyydessäni” kuitenkin on lähtökohtani.

Toisena erittäin tärkeänä asiana reikikurssissa pidän sitä, että kehollinen herkkyys on näyttäytynyt arjessani vuosia lähinnä kurjimuksena, aistin liikaa, reagoin kehollisesti, kerään muiden ihmisten huonoja energioita, vaikutun liikaa, kuormitun. Jolloin olo on ollut lopulta, että toivoisi saavansa sensorit jotenkin kiinni, jotta ei kuormittuisi.. Reikikurssi tarjosi aivan uudenlaisen tulokulman koko asiaan, jolloin kehollisuus näyttäytyykin puhtaiden, eheyttävien energioiden kanavoimisen areenana, niin itselle kuin toisille. Sen jälkeen, että olen vuosia kokenut olevani jollain tapaa kehollis-vammainen kaikkine psykosomaattisine jumituksineen ja erilaisia keho-hoitoja säännöllisesti tarvitsevana, oli todella voimauttavaa kokea, että minun kehollisuuteni kautta pystyn ei ainoastaan tuomaan itselleni tasapainoa, vaan myös auttamaan toisia!

Kun illalla kotona lapset olivat iltalukemisella vähän levottomia, annoin toiselle kevyesti reikihoitoa, ja hetken päästä sain kantaa kaksi sikeässä unessa olevaa lasta omiin sänkyihinsä…merkitys ei ole vain hoitamisessa, vaan muuttaa suhteitani lapsiini monella tasolla. Tuhannesti kiitoksia siitä, Nina!

Kurssi oli kokonaisuudessaan todella miellyttävä, hyvä tunnelma, sopivasti asiaa, harjoitusta, ja tilaa jakaa omia kokemuksia, ja Ninan tyyli vetäjänä oli ihana kombo hyvää energiaa ja luontevaa asioiden käsittelykykyä. Osallistujien harjoitus-kokemusten jakaminen oli sekä jakajana että kuulijana todella tärkeää, koska minulle kurssissa ei ollut kyse vain jonkun tietyn tekniikan opettelemisesta, vaan myös koko identiteettini muovaamisesta; olenko vain kehollisesti ”vammainen”, vai onko minun mahdollista hoitaa niin itseäni kuin toisiakin; onko kehoni vain lapsuusaikojen kuormitusten kolhima areena, vai jotain aivan muuta, elämän kanssa, elämästä sykkivä fyysinen olomuoto, jonka kanssa matkani on vasta alkumetreillä. <3″

Nainen, Reiki I -kurssi
Helsinki, 18.10.18 


”Kiitos oikein paljon valoisasta ja lämpimästä Reiki 1-kurssista <3 Koin kurssin kokonaisuudessaan avartavana ja turvallisena, se auttoi minua antautumaan vapaasti omalle herkkyydelleni ja valolle. Tunsin kurssin aikana, että olen oikealla polulla. Kiitos <3”

Nainen, Reiki I -kurssi
Helsinki, 10.11.18


”Kiitos aivan ihanasta Reiki I -kurssista! On ollut niin hektinen viikko (aloitin uudessa työssä) että en ole ehtinyt vielä kunnolla tunnustelemaan viime viikonlopun vaikutuksia. Huomattava ero omassa hoidossa on ollut kuitenkin selkeä energian voimistuminen. Olisinkin nyt kiinnostunut tulemaan Reiki II -kurssille jo ensi kuussa, onkohan kurssilla vielä tilaa?”

Nainen, Reiki I -kurssi
Helsinki, 10.2.19


”Kiitos vielä helmikuun alun reikikurssista. Jäi todella kiitollinen ja ihana olo kurssin jälkeen. Sulla on todella ihana tyyli opettaa, tykkään siitä että jalat on maassa ja asioita kohdataan ja elämää eletään ja samalla ne elämän energiat on vahvasti ja luontevasti läsnä. Kurssilla vallitsi tosi lämmin ilmapiiri ja tuntui vaan tosi kotoisalta opiskella ja kerrata näitä asioita. Tilatkin oli tosi viihtyisät ja napostelu- ja teetarjoilu oli kiva.

Tuntui sitten kotona kurssin jälkeen, että asiat jotenki syveni ja tuntui, että paljon sitä mitä olin jo kokenut ja intuitiivisesti aistinut muita hoitaessa sai vahvistuksen. Kurssin jälkeen tiesin, että haluan varmasti hoitaa muita, mutta se mihin en osannut varautua oli sitten että arki alkoi heittää siihen malliin, että itsehoito korostuikin enemmän. Sitä tarvitsikin itselle antaa sitä hellää huomiota. Olen varsinkin ennen nukkumaan menoa hoitanut itseäni ja se on kyllä tuntunut tosi hyvältä ja rauhottavalta. Meditaatiotkin rauhoittaa ja selkeyttää vilkasta mieltä ja tuo enemmän yhteyden itseeni. Varmasti jatkan vielä II-kurssille viimeistään syksyllä. Ja Japanilaisten reikitekniikoiden kurssikin kiinnostaa.”

Nainen, Reiki I -kurssi
Helsinki, 25.2.19


”Lämpimät kiitokset vielä Reiki 1- kurssista. Tunnelma oli niin ihanan rauhallinen ja kotoisa. Kurssin jälkeen tunsin olevani selvästi erittäin tunneherkkä ja levoton. Unet lisääntyivät ja selkeentyivät samantien. Nyt olo on jo levollisempi :). Reiki itsehoitoa teen päivittäin.”

Nainen, Reiki I -kurssi
Helsinki, 14.5.19

Reiki 2 -kurssilaisten palautteita:

”Viikonloppu täynnä reikiä. Elän ja hengitän taas. Kiitos ohjauksesta, lämmöstä ja hetkien kauneudesta rakkain Nina”

”Do you ever just want to sit next to someone and listen to everything they could possiblysay about anything ever just because you like their face and their voice and their general existence?”

Teija, Reiki II -kurssi
Helsinki, 30.10.16


”Kiitos viikonlopusta, syvensi taas avattuja polkuja paljon, ja aika menetti merkityksen muutamaksi päiväksi, Mahtava kokemus ja olotila! Myös uusia polkuja aukesi hoitaessa <3

Kurssin tahti oli minulle sopiva, kun uusia opittavia asioita ei ollut määrällisesti paljon, sai rauhassa lisätä uudet asiat jo osattuun. Myös opetusmetodi toimii, jokainen saa valita itselleen senhetkisen toimivimman tavan oppia ja muistaa, kun voi yhdistää kuulo-, näkö- ja lukemismenetelmää.”

Mirva, Reiki II -kurssi
Helsinki, 15.8.17


”Heippa Nina, Ja kiitos ihanasta kurssista!

Sain taas niin paljon sisäistä voimaa itselleni etten koe enää juuri minkään olevan este unelmieni toteuttamiselle. ”

Kati, Reiki II -kurssi
Helsinki, 25.9.17


”Kiitos Ihanasta kurssista. Maanläheisyys ja omakohtaisuus, ne on niitä mikä sinusta huokuu. Olet jokaisen sanan takana täysin.

Niin paljon asioita ja tapahtumia aukesi ja selkeni tuona viikonloppuna ja sen jälkeen. Ja vahvistui se, että vasta nyt olen oikealla tiellä. Kun etsin kurssia, mille Reiki-kurssille lähtisi, tein juuri niin kuin ei ehkä pitäisi, mutta mulla se on aina toiminut. Annan kohtalon johdattaa. Kuinka ihanan oikeassa se taas olikin.

Kurssille oli helppoa tulla, kaikki pakollinen oli yhdessä meilissä. Paikalle saavuttua, kun oven avasi, tunsi tervetulleeksi. Tämä on ollut matkaa uuden oppimiseen ja samalla myös omaan itseen. Tunnelma molemmissa on ollut todella hyvä. Tämä kakkonen nyt oli jotakin mitä voi kokea vain kerran, saimme yksitysopetusta. Se oli syvälle menevää ja intensiivistä, hyvin voimaannuttavaa. Sain niin hurjan energiabuustin, että liitelin seuraavan viikon duunissa joka suuntaan.

Lähetysten aikana sain hyvin tärkeitä näkyjä, oivalluksia ja ymmärrystä omiin toistuviin pelkoihin: yhden särön olen nyt korjannut, ja muita alan korjata vähitellen. Nyt myös ymmärrän poikani menettämisen pelon aivan toisella tavalla. Ymmärrän kuinka suuren trauman hän on kokenut syntymänsä hetkellä. Nyt voin ohjata häntä oikealle tielle hellästi.

Oppiminen on elämän pituinen matka ja minä sen polun alussa. Odotan mielenkiinnolla minne ja miten se vie. Annan kohtalon viedä minne se vie, johonkin uuteen kohtaamiseen, uuteen avautumiseen. Kohti eheämpää ihmistä.”

Merja, Reiki II -kurssi
Helsinki, 19.4.18


”Kiitos kurssista! Nina on erityisen lämminhenkinen, läsnäoleva ja mukaansatempaava Reiki-ohjaaja. Sain nauttia Ninan kannustavasta ja voimaannuttavasta energiasta sekä Reiki 1 että 2 -kurssit. Sain kursseilta paljon uutta tietoa, kokemusta ja intoa matkalleni tästä eteenpäin. Suosittelen Ninaa lämmöllä muillekin sisäistä ääntään arvostaville ja omia polkujaan kulkeville persoonille.”

Nainen, Reiki I- ja II -kurssit
Helsinki, kevät -19


”Kiitos Nina ihanasta, omaan elämään tilaa tuoneesta Reiki-kurssista ja lempeästä ohjauksestasi! <3 Sain viikonlopusta paljon!  Jatkan mielelläni matkaa tästäkin eteenpäin.”

Nainen, Reiki II -kurssi
Helsinki, 18.3.19


”Lämmin kiitos toissa viikoloppuisesta kurssista! Viipyilen vieläkin sen tunnelmissa ja fiilistelen hyvää olotilaani.”

Nainen, Reiki II -kurssi

Helsinki, 2.6.19

Japanilaiset reikitekniikat -kurssilaisten palautteita:

”Sydämellinen kiitos tekniikkakurssista. 🙏
Oli hyvin hedelmällistä saada oppia ja keskittyä pienryhmässä kauniissa tiloissasi. Sain paljon myös kanssakulkijoilta.

Hoidin heti seuraavalla viikolla ystävääni, joka oli menossa polvileikkaukseen ja hän pelkäsi sitä kovasti. Tunsin, että minulla oli huomattavasti enemmän keinoja hoitoon ja pystyin tekemään ja osittain etukäteen myös suunnittelemaan erilaisia komboja. Käytin myös intuitiota, mitä haluaisinkin yhä enemmän kehittää – ja siihen luottaa. Leikkaus sujui hyvin ja potilas oli ollut iloinen, reipas ja rohkeasti ilmaissut itseään. Toipuminen (fyysinen ja psyykkinen) edistyy myös hyvin.”

Anneli, Japanilaiset reikitekniikat -kurssi
Helsinki, 27.12.2021