Syventyvä Yhteys

3/4 osa:

17.-20.8.23

Syventyvä Yhteys

on Matka Syvyytesi Voimaan -retriittisarjan 3/4 osa. Voit osallistua yksittäisiin retriitteihin tai koko sarjaan.

Mitä on odotettavissa?

”Lempeää. Intensiivistä. Syvää.
Näkemistä. Kokemista. Pyhää.

Ihoa. Luuta. Nahkaa.
Sisäistä Sielun Matkaa.

Kiihkoa. Vihaa. Voimaa.
Nautintoa. Surua. Hoivaa.

Mutaa. Muhevaa. Maata.
Pimeää. Suojaava. Saarta.

Aistimista. Herkistymistä. Avautumista.
Herkkyyttä. Haurautta. Antautumista.

Eloa. Iloa. Yhteyttä.
Blissiä. Sukellusta. Ryhdistymistä.

Sanoja. Rajoja. Voimautumista.
Rajapintoihin asettumista.

Luontoyhteyden Vahvistamista.
Lahjoillesi Avautumista.

Vettä. Tulta. Palavaa.
Ilmaa. Valoa. Salamaa.

Alitajunnan avaamaa.
Hiljaisuuden sanomaa.

Viisasta. Tietoa. Syvää.
Lauman Voimaa Hyvää.”

************************************
Näillä sanoilla kutsun jokaisen syvyyksistä ammentavan elonmatkaajan Pyhän Pimeyden maisemiin ja sen äärettömiin mahdollisuuksiin – sielusi lujiin kuiskauksiin – Matkalle Syvyytesi Vahvuuksiin!

Matka tulee olemaan Mysteeri. Se kuoriutuu auki jokaisessa hetkessä uudesti ja tuoreesti, täysin yksilöllisesti, yhdessä tietä avaten, omilla aalloilla vaahdoten.

Kukaan ei tiedä, mihin tämä polku vie, mutta yhteinen energia johdattaa tien.

Se näkee, tukee ja arvostaa – jokaisen omaa totuuttaan ~ luonnon pyhyyttä kunnioittaen, sen sisäisiin syvyyksiin matkustaen.
*************************************

Mitä Syventyvä Yhteys -retriitillä tapahtuu?

Avaudumme eläinluonnon ja sielukkaan yhteyden kiehtovalle matkalle Nikkilä Templen mystisillä mailla. Herkistymme yhä syvemmin aisteillemme ja vaistoillemme. Ja, laskeudumme sisäisten tilojemme monivivahteisiin tasoihin – aistimalla ja sanoittamalla. Uppoudumme metsäisiin maisemiin, mutaisiin maaperiin ja pehmeisiin sammalmättäisiin.

Annamme nahkojemme aistia, kehoyhteytemme vahvistua ja luontokanavoinnin avautua. Uppoudumme syvien vaistojen maailmaan kokemalla, aistimalla, tuntemalla – elävää yhteyttä vahvistamalla.

Työskentely tulee olemaan animistis-shamanistista matkaamista ihmisluonnon, alkukantaisen luonnon ja kosmisen luonnon kerrostumissa ja sen mystisissä ulottuvuuksissa.

Vahvin transmissio tulee olemaan kokemus Luonnon pyhästä lahjasta ja sen transformoivasta voimasta.

Luontomatkalla ovat läsnä monenlaiset tasot: niin menneisyys, tämä hetki kuin tulevakin, niin traumat, kivut kuin loistokkuudetkin.
Fyysinen. Henkinen. Aineeton.
Keho. Mieli. Sieluton.
Liha. Luu. Nahka.
Tunteet. Energia. Vahva.
Hulluus. Pyhyys. Verevyys.
Tyhjyys. Intohimo. Heränneisyys.
Vapaus. Keveys. Valo.
Pimeys. Loputon. Kajo.
Eläimen aistikkuus herkkä.
Villin luonnon kerkkä.
Ehtymättömän virran vesi.
Pyhän maan mesi.
Hiljaisuuden hoivaava hyvyys.
Näkemisen laaja syvyys.
.
Matkan avautumiseen käytetään erilaisia ihmisyyden, keho-mielen ja tunnekentän, panssareita pehmentäviä menetelmiä, kuten syvähengitystä, kehollista työskentelyä, kunnioittavaa kosketusta, autenttista kohtaamista, energeettisten tasojen aistimista, elämänvoiman aktivoimista, ekstaattisen tanssin transsia, meditaatioita, jakamista ja piirityöskentelyä.

Avaudumme transsendenttisiin ulottuvuuksiin shamanistisilla matkoilla, regressio-ohjauksissa ja ritualistisissa tiloissa. Saamme välähdyksiä ja ohjausta sielullisempiin osiin matkaamme. Antaudumme luonnon ohjaukselle ja sen ehtymättömän puhtaalle kanavoimisille.

Miksi tälle matkalle mukaan?

Koska haluat sukeltaa syvälle ja nousta korkealle. Koska haluat seisoa jaloillasi. Kuulla omaa totuuttasi. Sielustasi kumpuavaa ohjaustasi.

Koska haluat valita elämän. Koska haluat olla elossa. Koska haluat elää rakkaudessa.

Matka Syvyytesi Voimaan tukee yksilöllisten kerrostumien avautumista ja menneisyyden puhdistumista – omaan sieluun yhdistymistä ja lahjallensa antautumista.

Annamme kaiken turhan palaa roviolla. Poltamme niin karmista kuin tämän ihmiselämän kuonaa, jotta voimme yhdessä avautua syvempään yhteyteen sielukkaamman ja rakkaudellisemman osamme kanssa.

Matka Syvyytesi Voimaan tuo näkyvämmäksi sitä, mikä on ominta energiaasi. Tämä on sinulle, joka olet halukas sukeltamaan kokemiseen ja sen myötä avautuvaan luomiseen ja tietämiseen. Tilaan, joka elävöittää, paljastaa ja voimauttaa.

Tällä matkalla ryhmän energia ja tiimin tuki tekevät prosessista intiimin matkan, jossa jokaisen yksilöllinen sukellus saa ulottua parhaaseen mahdolliseen syvyyteen. Matka on vahvaa, herkkää ja kaunista. Rujoa. Raastavaa. Haurasta.

Sydäntervetuloa matkaamaan syvyytesi voimaan, jossa annamme kehojemme sulaa, sydäntemme avautua ja elämänvoimamme vahvistua – ja animistisen luontoyhteyden voimistua.

Annamme heimorummun raikua, koollekutsun kaikua. Luontoamme tutkia, Pyhää Maata kunnioittaen, sen syvää viisautta arvostaen.

Kenelle?

Retriitit on tarkoitettu kaikille itsensä hengeltään ja mieleltään terveiksi kokeville, itsetutkimusmatkaa ja sielun ohjaukseen kaipaaville ja sille antautuville kanssamatkaajille. Heittäytyjille. Vastustajille. Näiden molempien polariteettien välillä seilaaville.

Retriitti on sinulle, joka olet jo työskennellyt menneisyytesi kanssa, mutta jokin kenties vielä puuttuu. Etsit ehkä suuntaasi. Poljet ehkä paikoillasi. Välillä olet yhtä hekumaa, välillä tahmaista takkuavaa. Välillä tulta ja tappuraa. Välillä syvää rauhaa vaan.

Sydäntervetuloa ~ Matkalle Syvyytesi Voimaan ~ Syventyvän Yhteyden kenttään. ❤

Esteet:

Raskaana oleville, huumeriippuvaisille tai hiljattain psykoosissa olleille työskentely ei sovellu. Eri todellisuuksien välissä kulkeville tai niissä sujuvasti liikuskeleville sitäkin enemmän.

Toiveena on, että osallistujilla on jo hitusen aiempaa kokemusta tunnetyöskentelystä – ja itsetuntemusmatkailusta (kuten esim. syvähengitys, neotantra, varjotyöskentely jne.).
****************************************
Matka Syvyytesi Voimaan -23 koostuu neljästä pitkästä viikonlopusta teemoittain:

9.-12.3.23 Mystinen Heimo
14.-18.6.23 Pyhä Eläin
17.-20.8.23 Syventyvä Yhteys
2.-5.11.23 Kuolema, Syntymä, Elämänvoima

Vuonna -24 retriitit toteutuvat seuraavasti:

🌲 Mystinen Heimo🔥 7.-10.3.24
🐉 Pyhä Eläin ❤️‍🔥 12.-16.6.24
👁️ Syventyvä Yhteys 💜 20.-25.8.24
🖤 Kuolema, Syntymä, Elämänvoima 🙌 (marraskuu, vahvistuu pian)

Paikkana toimii mystisen kiehtova Nikkilä Temppeli Kangasalalla. Nikkilän temppelialuetta ympäröivä monivivahteinen luonto, 130-vuotias, rakkaudella ja sielukkaalla taidolla restauroitu hirsinen päärakennus sekä sen kiehtovat, tiluksia ympäröivät, pienrakennukset luovat turvalliset ja yksityiset puitteet syvään työskentelyyn.

Vuodenaikojaan elävä villi luonto, puusauna, nuotiotulen hehku, runsaan rehevä puutarha ja maittavat kasvisruoat tarjoavat mahdollisuuden aistia ja kokea syvyytemme voimaa ja mystisen luovaa matkaa tässä erityisessä, kehollis-henkisessä maaperässä. Tutustu Nikkilä Temppeliin https://www.nikkilatemple.org/

**************************************
Voit osallistua yhteen tai useampaan retriittiin. Jos sitoudut koko matkaan tai ilmoittaudut hyvissä ajoin kullekin retriitille, osallistumismaksu on edukkaampi.

Lisätietoja vuoden prosessista tullaan julkaisemaan elokuun aikana.

Normihinnat:

Retriitin hinta: early-bird 290 € (norm. 330 €)
Majoitus 2-4 hlön huoneissa sisältäen ruoan (aamiainen, lounas, illallinen) early-bird 225 € (norm. 255 €).

Early-bird-hinta on voimassa 31.7.23 asti.

Ilmoittautumiset retriitille tapahtuvat ilmoittautumislomakkeella osoitteessa https://www.divinedarkness.fi/ilmoittaudu-matka-syvyytesi…/

Paikkasi vahvistetaan sinulle henkilökohtaisella s-postilla. Voit sen jälkeen varmistaa paikkasi maksamalla 90 €:n varausmaksun (vähennetään loppumaksusta) tai suoraan ensimmäisen erän koko retriittisarjan maksusta. Holvin maksulinkit lähetetään vahvistuskirjeen mukana.

Loput käytännöistä saat s-postiisi lähempänä tapahtumaa.
*****************************************

Sydäntervetuloa ❤
Nina Tama”

Äiti. Puoliso.
Keho- ja hengitysterapeutti
Biodynaaminen kraniosakraaliterapeutti
Usui Reiki Ryoho ry:n jäsenopettaja ja -reikihoitaja
Osho Diamond Breath -syvähengitysohjaaja
Divine Breathing -syvähengitysryhmien fasilitoija
Henkisen hyvinvoinnin ohjaaja
Regressio- ja rentoutusohjaaja
Ikuinen syvyyksien opiskelija
Tantrikko ja joka solullaan animistis-shamanistista verta virtaava feminiinin ja maskuliinin ilmentäjä

PS. Lue lisää Nina Tamasta https://www.divinedarkness.fi/nina-naranen/

Hinta-, aikataulu-, ilmoittautumis- yms. käytännön tiedot löydät yllä olevan ilmoittautumispainikkeen kautta.