Divine Being

Sisäinen rauha ohjaa ihmeisiin

Mitä Divine Being minulle tarkoittaa?

Divine Being tarkoittaa itselleni paluuta läsnäoloon, yksinkertaisuuteen ja hiljaisuuteen. Se on tila, jossa sisäinen rauha täyttää olemukseni ja luottamus elämään ja sen kantovoimaan vahvistuu. Tähän tilaan pääsen mm reikin avulla.

Reikihoitojen kautta löydän tien rentoutumisen ja olemisen tilaan: paikkaan, jossa aktiivisena jylläävä mieli hiljenee, hermosto rauhoittuu ja keskittyminen oleellisiin asioihin selkiintyy.

Reiki on kaikessa kliseisyydessään tarkoittanut itselleni irtipäästämistä: kun pysähdyn ja rentoutan hengitykseni, alan laskeutua kehooni ja voin kuulla selkeämmin, mitä itselleni kuuluu, mitä kaiken pintahälinän alla todella piilee ja sen myötä vapautua monista kehää kiertävistä ajatuksista.

Koska itselleni sisäisen rauhan löytyminen on ollut yksi suurimmista tarpeistani elämässäni, niin reikin löytyminen on ollut itselleni todellakin lahja. Kun löysin menetelmän, joka tukee sisäistä hiljaisuuden tilaani, lähdin ahnaasti kulkemaan reikin tietä syvemmällekin. Kun aloin saada ensimmäisiä kokemuksia sisäisen rauhan tilasta, en voinut antaa tälle tilalle vaatimattomampaa nimeä kuin Pyhä Oleminen. Siksi tämä nimi on päätynyt myös näille sivustoille, kaikessa yksinkertaisuudessaan.

Reiki on itselleni ollut myös merkittävä itsetuntemuksen, kasvun ja avautumisen matka. Olen saanut yhteyden olemisen tilaan juuri traditionaalisen reikin ja tähän menetelmään kuuluvien harjoitusten avulla.

Reiki on juurruttavaa, yksinkertaista ja selkeää. Menetelmä on auttanut itseäni palaamaan takaisin kehoon – paikkaan, jossa ei ole turhaa sanojen helinää, vaan tilaa kuulla todellista itseäni. Reikin yksinkertaiset, alkuperäiset energiaharjoitukset ovat aina ohjanneet takaisin todelliseen itseen, joskus hieman mutkan kautta, mutta lopulta aina kotiin: sisäiseen rauhaan, hiljaisuuteen ja selkeyteen.

Meditaatiot ja reikin harjoitukset vievät lempeästi ja turvallisesti tilaan, jossa voin vain olla ilman apinamielen vaahtoavaa energiaa, tunnetilojen valtavaa vuoristorataa. Tunnen, miten voin laskeutua syvälle omaan rauhaan ja levollisuuteen, jossa olemisen tila syvenee ja havaitsemisen tila laajenee. Tunnen olevani syvässä yhteydessä henkiseen aikuiseeni, joka kykenee näkemään myös kipujen taakse, oivaltamaan, mistä todellisuudessa on kyse. Kaiken tämän myötä tietoisuus oman elämänvoiman suunnasta kasvaa. Ja, sen myötä myös kyky heittäytyä elämän aalloille rentoutuu.

Reiki on toki myös paljon muuta: kykyä auttaa itseäni ja muita löytämään yhteys kaikkeen olevaiseen; siirtymistä tilaan, jossa fyysiset, psyykkiset ja henkiset osat meistä integroituvat yhteen, luonnolliseksi osaksi luontoa.

Elämä on matka – se on aina muutoksessa ja me siinä muutoksessa aina keskeneräisiä. Mm. reikin harjoituksilla voi saada vahvuutta ja tukea omille päätöksille, luottamusta omalle intuitiivisuudelle ja selkeyttä oman suunnan löytymiselle. Tästä tilasta käsin myös hoitajuuden kiehtova matka voi alkaa.