Mystinen Heimo

1/4 osa:

9.-12.3.23

Mystinen Heimo

on Matka Syvyytesi Voimaan -retriittisarjan 1/4 osa.

Voit osallistua yksittäisiin retriitteihin tai koko sarjaan.

Mitä on odotettavissa?

”Vahvaa. Intensiivistä. Syvää.
Näkemistä. Kokemista. Pyhää.

Ihoa. Luuta. Nahkaa.
Sisäistä Sielun Matkaa.

Kiihkoa. Vihaa. Voimaa.
Nautintoa. Surua. Hoivaa.

Mutaa. Muhevaa. Maata.
Pimeää. Suojaava. Saarta.

Aistimista. Herkistymistä. Avautumista.
Herkkyyttä. Haurautta. Antautumista.

Eloa. Iloa. Yhteyttä.
Blissiä. Sukellusta. Ryhdistymistä.

Sanoja. Rajoja. Voimautumista.
Rajapintoihin asettumista.

Luontoyhteyden Vahvistamista.
Lahjoillesi Avautumista.

Vettä. Tulta. Palavaa.
Ilmaa. Valoa. Salamaa.

Alitajunnan avaamaa.
Hiljaisuuden sanomaa.

Viisasta. Tietoa. Syvää.
Lauman Voimaa Hyvää.”

************************************
Näillä sanoilla kutsun jokaisen syvyyksistä ammentavan elonmatkaajan Pyhän Pimeyden maisemiin ja sen äärettömiin mahdollisuuksiin – sielusi lujiin kuiskauksiin – Matkalle Syvyytesi Vahvuuksiin!

Matka tulee olemaan Mysteeri. Se kuoriutuu auki jokaisessa hetkessä uudesti ja tuoreesti, täysin yksilöllisesti, yhdessä tietä avaten, omilla aalloilla vaahdoten.

Kukaan ei tiedä, mihin tämä polku vie, mutta yhteinen energia johdattaa tien.
Se näkee, tukee ja arvostaa – jokaisen omaa totuuttaan ~ luonnon pyhyyttä kunnioittaen, sen sisäisiin syvyyksiin matkustaen.
*************************************
Työskentely tulee olemaan animistis-shamanistista matkaamista ihmisluonnon, alkukantaisen luonnon ja kosmisen luonnon kerrostumissa ja sen mystisissä ulottuvuuksissa.

Vahvin transmissio tulee olemaan kokemus Luonnon pyhästä lahjasta ja sen transformoivasta voimasta.

Luontomatkalla ovat läsnä monenlaiset tasot: niin menneisyys, tämä hetki kuin tulevakin, niin traumat, kivut kuin loistokkuudetkin.
Fyysinen. Henkinen. Aineeton.
Keho. Mieli. Sieluton.
Liha. Luu. Nahka.
Tunteet. Energia. Vahva.
Hulluus. Pyhyys. Verevyys.
Tyhjyys. Intohimo. Heränneisyys.
Vapaus. Keveys. Valo.
Pimeys. Loputon. Kajo.
Eläimen aistikkuus herkkä.
Villin luonnon kerkkä.
Ehtymättömän virran vesi.
Pyhän maan mesi.
Hiljaisuuden hoivaava hyvyys.
Näkemisen laaja syvyys.
.
Matkan avautumiseen käytetään erilaisia ihmisyyden, keho-mielen ja tunnekentän, panssareita pehmentäviä menetelmiä, kuten syvähengitystä, kehollista työskentelyä, kunnioittavaa kosketusta, autenttista kohtaamista, energeettisten tasojen aistimista, elämänvoiman aktivoimista, ekstaattisen tanssin transsia, meditaatioita, jakamista ja piirityöskentelyä.

Avaudumme transsendenttisiin ulottuvuuksiin shamanistisilla matkoilla, regressio-ohjauksissa ja ritualistisissa tiloissa. Saamme välähdyksiä ja ohjausta sielullisempiin osiin matkaamme. Antaudumme luonnon ohjaukselle ja sen ehtymättömän puhtaalle kanavoimisille.

Miksi tälle matkalle mukaan?

Koska haluat sukeltaa syvälle ja nousta korkealle. Koska haluat seisoa jaloillasi. Kuulla omaa totuuttasi. Sielustasi kumpuavaa ohjaustasi.

Koska haluat valita elämän. Koska haluat olla elossa. Koska haluat elää rakkaudessa.

Matka Syvyytesi Voimaan tukee yksilöllisten kerrostumien avautumista ja menneisyyden puhdistumista – omaan sieluun yhdistymistä ja lahjallensa antautumista.

Annamme kaiken turhan palaa roviolla. Poltamme niin karmista kuin tämän ihmiselämän kuonaa, jotta voimme yhdessä avautua syvempään yhteyteen sielukkaamman ja rakkaudellisemman osamme kanssa.

Matka Syvyytesi Voimaan tuo näkyvämmäksi sitä, mikä on ominta energiaasi. Tämä on sinulle, joka olet halukas sukeltamaan kokemiseen ja sen myötä avautuvaan luomiseen ja tietämiseen. Tilaan, joka elävöittää, paljastaa ja voimauttaa.

Tällä matkalla ryhmän energia ja tiimin tuki tekevät prosessista intiimin matkan, jossa jokaisen yksilöllinen sukellus saa ulottua parhaaseen mahdolliseen syvyyteen. Matka on vahvaa, herkkää ja kaunista. Rujoa. Raastavaa. Haurasta.

Sydäntervetuloa matkaamaan syvyytesi voimaan, jossa annamme kehojemme sulaa, sydäntemme avautua ja elämänvoimamme vahvistua – ja animistisen luontoyhteyden voimistua.

Annamme heimorummun raikua, koollekutsun kaikua. Luontoamme tutkia, Pyhää Maata kunnioittaen, sen syvää viisautta arvostaen.

Kenelle?

Tämä retriittisarja on sinulle, joka olet jo polkenut matkallasi monenlaisia polkuja; harhaillut, löytänyt ja eksynyt. Yhä uudelleen itsesi löytänyt. Sinulle, joka olet vihannut, rakastanut, tuominnut, häpäissyt, ilkeillyt, juoruillut. Sinulle, joka tunnet kateuden kärventävän laavan ja ylimielisen saarnan. Sinulle, jossa herkkyys on niin raastavaa, että pelkäät sen syvää haavaa vaan.

Matka on sinulle, joka kaipaat väkevää kosketusta itseesi, omaan palavaan ohjaukseesi. Sinulle, jolle näyttämö usein avautuu, mutta esirippu jälleen laskeutuu. Sinulle, joka vielä tässä rimpuilet, omaa polkuasi väistelet.

Matka on sinulle, joka kaipaat luonnon syliä, sen alati puhdasta peiliä. Sen orgastisuuden kauneutta, jylhän voiman tuntua. Sen väreilevän hienoa energiaa. Hiljaisuuden sanomaa. Sen suoraa tietoa voimauttavaa.

Retriitit on tarkoitettu kaikille itsensä hengeltään ja mieleltään terveiksi kokeville, itsetutkimusmatkaa ja sielun ohjaukseen kaipaaville ja sille antautuville kanssamatkaajille. Heittäytyjille. Vastustajille. Näiden molempien polariteettien välillä seilaaville.

Retriitti on sinulle, joka olet jo työskennellyt menneisyytesi kanssa, mutta jokin vielä puuttuu. Etsit ehkä suuntaasi. Poljet ehkä paikoillasi. Välillä olet yhtä hekumaa, välillä tahmaista takkuavaa. Välillä tulta ja tappuraa. Välillä syvää rauhaa vaan.

Sydäntervetuloa Matkalle Syvyytesi Voimaan!

Esteet:

Raskaana oleville, huumeriippuvaisille tai hiljattain psykoosissa olleille työskentely ei sovellu. Eri todellisuuksien välissä kulkeville tai niissä sujuvasti liikuskeleville sitäkin enemmän.

Toiveena on, että osallistujilla on jo hitusen aiempaa kokemusta tunnetyöskentelystä – ja itsetuntemusmatkailusta (kuten esim. syvähengitys, neotantra, varjotyöskentely jne.).
****************************************
Matka Syvyytesi Voimaan koostuu neljästä pitkästä viikonlopusta teemoittain:

9.-12.3.23 Mystinen Heimo
14.-18.6.23 Pyhä Eläin
Syyskuu -23 (tarkentuu) Syventyvä Yhteys
2.-5.11.23 Kuolema ja Elämänvoima

Paikkana toimii mystisen kiehtova Nikkilä Temppeli Kangasalalla. Nikkilän temppelialuetta ympäröivä monivivahteinen luonto, 130-vuotias, rakkaudella ja sielukkaalla taidolla restauroitu hirsinen päärakennus sekä sen kiehtovat, tiluksia ympäröivät, pienrakennukset luovat turvalliset ja yksityiset puitteet syvään työskentelyyn.

Vuodenaikojaan elävä villi luonto, puusauna, nuotiotulen hehku, runsaan rehevä puutarha ja maittavat kasvisruoat tarjoavat mahdollisuuden aistia ja kokea syvyytemme voimaa ja mystisen luovaa matkaa tässä erityisessä, kehollis-henkisessä maaperässä. Tutustu Nikkilä Temppeliin https://www.nikkilatemple.org/

**************************************
Voit osallistua yhteen tai useampaan retriittiin. Jos sitoudut koko matkaan tai ilmoittaudut hyvissä ajoin kullekin retriitille, osallistumismaksu on edukkaampi.

Normihinnat:

Retriittien ohjaus 110 €/vrk, yht. 13 vrk
Majoitus 2-4 hlön huoneissa sisältäen ruoan (aamiainen, lounas, illallinen) 85 €/vrk, yht. 13 vrk

KOKO RETRIITTISARJAAN OSALLISTUMINEN –
HINTA- JA MAKSUTIEDOT:

Mikäli haluat sitoutua koko matkaan,
ohjaus on yht. 1 190 € (norm. 1 430 €), jonka voi maksaa neljässä tasasuuruisessa erässä 297,50 € (norm. 357,50 €).

Majoitus ruokailuineen kustantaa yht. 975 € (norm. 1 105 €). Voit maksaa senkin neljässä erässä kunkin retriittiosan majoitusvuorokausien mukaisesti: kolmipäiväiset 1., 3. ja 4. -retriitit: 225 € (norm. 255 €) ja nelipäiväinen 2. retriitti 300 € (norm. 340 €).

Early-bird-hinta on voimassa 31.1.23 asti.

Ensimmäinen erä retriittisarjasta maksetaan 9.2.23 mennessä. Loput retriitit (osat 2-4) maksetaan viimeistään kolme viikkoa ennen kutakin retriittiä. Maksulinkit lähetetään s-postiin lähempänä eräpäivää.

Mikäli tarvitset joustoa maksuaikaan, ota yhteyttä nina@divinedarkness.fi tai mainitse tästä ilmoittautumislomakkeella.

Ilmoittautumiset retriitille tapahtuvat ilmoittautumislomakkeella osoitteessa https://www.divinedarkness.fi/ilmoittaudu-matka-syvyytesi…/

Paikkasi vahvistetaan sinulle henkilökohtaisella s-postilla. Voit sen jälkeen varmistaa paikkasi maksamalla 90 €:n varausmaksun (vähennetään loppumaksusta) tai suoraan ensimmäisen erän koko retriittisarjan maksusta. Holvin maksulinkit lähetetään vahvistuskirjeen mukana.

Loput käytännöistä saat s-postiisi lähempänä tapahtumaa.
*****************************************
YKSITTÄISTEN RETRIITTIEN OSALLISTUMIS-, HINTA- JA MAKSUTIEDOT:

Ensimmäinen osa ”Mystinen Heimo” on varattavissa early-bird-hintaan 31.1.23 asti: ohjaajamaksu 290 € (1.2. alkaen norm. 330 €). Majoitus ja ruoka 255 €.
Early-bird-hintainen retriitti maksetaan 9.2.23 mennessä.

Normaalihintaiselle retriitille ehtii mukaan ilmoittautumalla 9.2. mennessä. Maksu suoritetaan 16.2. mennessä.

Mikäli tarvitset joustoa maksuaikaan, ota yhteyttä nina@divinedarkness.fi tai mainitse tästä ilmoittautumislomakkeella.

Ilmoittautumiset retriitille tapahtuvat ilmoittautumislomakkeella osoitteessa https://www.divinedarkness.fi/ilmoittaudu-matka-syvyytesi…/

Paikkasi vahvistetaan sinulle henkilökohtaisella s-postilla. Voit sen jälkeen varmistaa paikkasi maksamalla 90 €:n varausmaksun (vähennetään loppumaksusta) tai suoraan koko retriitin maksun. Holvin maksulinkit lähetetään vahvistuskirjeen mukana.

Loput käytännöistä saat s-postiisi lähempänä tapahtumaa.

*******************************************
Retriitin ohjaa yhdessä luottotiimin kanssa Nina (Tama) Näränen. Tiimi esittäytyy lähiaikoina.

Retriittisarjan synnystä Nina Taman sanoituksin:

”Viime kesäisessä shamanistisessa kohtutyöskentelyssä aktivoitui vahva initioiva prosessi: eräänlainen siirtymäriitti ja vuosia paikallaan polkeneen energiatulpan irtoaminen. Työskentely tapahtui Nikkilä Temppelissä – yksityisessä luontopaikassa Kangasalalla.

Olin vuosia vellonnut vanhasta irti päästämisessä ja uuden luomisen välitilassa. Olin ollut huikeiden opettajien, kanssasisarien ja rakkaiden ystävien ohjauksessa – oppimassa ja kokemassa – itsestäni ja elämästä.

Tätä shamanistista retriittiä edelsi voimakas kokemus edelliskeväisellä Paluu Paratiisiin -retriitillä Monte Oradan kukkaniityllä Portugalissa. Istuessani keskellä kevääseen heräävää luontoa, hennosti väreilevän kukkameren sylissä, ykskaks tajuntaani iski kysymys: ”Kuka olen, kun en ole kukaan?” Valtava laajentuminen – helpotus ja vapaus – keveys ja lapsenkaltainen ihmetys – kuolema ja tyhjyys – sisäinen ja ulkoinen hajoaminen. Egon kerrokset lähtivät rytinällä putoilemaan henkisen egoni harteilta. Huhhh. Tämä oli ehdottomasti yksi niistä merkittävimmistä luonnossa tapahtuneista havahtumisistani pitkään aikaan.

Shamanistisessa kohtutyöskentelyssä yhteyteni pyhään maahan syventyi entisestään – varsinkin sen jälkeen, kun sain kutsun lähteä jakamaan oman sielulähteeni virtausta Nikkilä Temppeliin.

Olin pari viikkoa ennen retriitille lähtöä nähnyt unen, joka näytti, että sieluni seuraava askel – jopa tehtävä – tulee olemaan Nikkilä Temppelissä. Vastustin – kovaa, koska en halunnut olla osa mitään systeemiä, mutta kutsun saatuani ymmärsin. Ymmärsin ja antauduin. Liikutuin ja itkin. Kiitollisuudesta. Että kaikkien kamppailujeni jälkeen olen tässä. Johdatuksessa. Lähempänä sieluni kutsua. Lähempänä kuin koskaan aiemmin. Ja, että tämä askel on otettava johtipa se sitten mihin ikinä. Antaudun. Luotan. Olen ohjauksessa. Vaikka menettäisin paljon. Astun. Tähän.

Ymmärsin, että on kyse jostain suuremmasta. Ei ihmisyydestä. Vaan se oli lahja tältä pyhältä maalta, joka avasi suoran kommunikointiyhteyden luonnon kanssa – ilman välikäsiä. Mikä kiitollisuus! Olin saanut erikoisia sulautumisen kokemuksia luontokappaleiden ja koko universumin kanssa jo useampia vuosia, mutta nyt jotain laskeutui ja nousi yhtaikaa – syvältä. Nyt alkoi nousta ”Tieto”.

Olen sen jälkeen ollut jatkuvassa yhteydessä luontoon omassa luontopaikassani, mutta erityisesti tämän retriittisarjan synnytyksessä olen ollut yhteydessä temppelialueen luontoon ja sen syvyyksiin.

Olen kanavoinut, saanut näkyjä ja tehnyt shamaanimatkoja Nikkilä Temppelin mailla energeettisesti koko syksyn. Haluamattani. Ja silti. Olen saanut suoraa ohjausta työpajoihini ja myös tämän retriittisarjan syntymiseen sellaisenaan kuin se nyt ilmentyy. Joka kerta, kun olen tarttunut rumpuuni ja lähtenyt matkaan, jotain uutta avautuu. Jostain syystä se kaikki tapahtuu hyvin pitkälle Nikkilän mailla. Miksi? Se on vielä arvoitus ja mysteeri.

Prosessi on ollut samaan aikaan hurjaa ja kaunista – uskomatonta johdatuksen matkaa. Olen ollut suorassa sielun ohjauksessa – joka ei kysele, mitä egoni haluaa, vaan on pakottanut itseni toistuvasti kohtaamaan pelkojani ja vastustustani, puhumaan totuuttani. Sisäinen tieto ja ulkoiset merkit ovat olleet vahvempia kuin yksikään egoni huuto. Paljon on mennyt rytinällä läpi.

Äiti maa ja rumpuni voima ovat yhdessä ohjanneet uuden syntymää intensiivisellä paineella. Olen kuollut ja syntynyt jatkuvasti uudelleen. Kaikki vanha palaa ja uutta syntyy. Nyt on aika päästää tämä energia ulos. Kaiken tämän taustalla on pitkä kilvoittelun tie – sekä näkymisen että näkemisen matkalla. Nyt on aika astua syvyyteni voimaan!

Toivottavasti sinäkin antaudut ja lähdet mukaan oman sielusi matkalle, lahjasi äärelle! Kenties astumaan tälle polulle ja syventämään oman sielusi ainutlaatuista matkaa.

Rakkaudella ❤
Nina Tama”

Äiti. Puoliso.
Keho- ja hengitysterapeutti
Biodynaaminen kraniosakraaliterapeutti
Usui Reiki Ryoho ry:n jäsenopettaja ja -reikihoitaja
Osho Diamond Breath -syvähengitysohjaaja
Divine Breathing -syvähengitysryhmien fasilitoija
Henkisen hyvinvoinnin ohjaaja
Regressio- ja rentoutusohjaaja
Ikuinen syvyyksien opiskelija
Tantrikko ja joka solullaan animistis-shamanistista verta virtaava feminiinin ja maskuliinin ilmentäjä

PS. Lue lisää Nina Tamasta https://www.divinedarkness.fi/nina-naranen/

Hinta-, aikataulu-, ilmoittautumis- yms. käytännön tiedot löydät yllä olevan ilmoittautumispainikkeen kautta.