Ayurvedinen käsi -ja/tai jalkahieronta

~ Kokonaisvaltaista rentoutumista, hellittämistä ja energisoitumista 

 

Ayurvedinen käsi- ja jalkahieronta perustuu perinteiseen intialaiseen hierontatyöskentelyyn, jossa stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa sekä saadaan energia liikkeelle erilaisin hankaus-, sively- ja painelutekniikoin – asiakkaan tarpeita kuuntelevin ottein.

Hoito puhdistaa, rentouttaa ja vähentää stressiä sekä lievittää lihasjännityksiä ja parantaa hermoston toimintaa. Hoito voi lievittää kipua ja auttaa uniongelmissa. Kun jännitykset sulavat ja lihakset rentoutuvat, pääsee energia virtaamaan esteettömämmin koko kehossa. Sillä on luonnollisesti positiivisia vaikutuksia myös mieleen ja sitä kautta koko kehon hyvinvointiin.

Ayurvedisissa hoidoissa käytetään pronssista Kasamaljaa, joka mm. rauhoittaa ja edistää kuona-aineiden poistumista kehosta. Hieronnassa käytetään seesamöljyä, joka tasapainottaa kaikkia doshia. Öljy sisältää runsaasti rasvaliukoisia vitamiineja, siinä on korkea mineraalisisältö ja se on hyvin säilyvää. Seesamöljy on voimakas antioksidantti, imeytyy hyvin ja ravitsee ihoa tehokkaasti.

Tervetuloa nauttimaan ayurvedisista hoidoista. Muistathan ilmoittaa hoitovarauksen yhteydessä, mikäli olet voimakkaasti pähkinöille allergisoituva, niin valitsemme hoitohetkeesi toisen öljylaadun.

Asiakaspalautteita:

”Ihanan rentoutunut olo, uskomattoman kokonaisvaltaisesti
vaikuttava hoito.”

”Rentoutunut ja samalla hyvin kevyt olo.”

”Jalkahieronnan jälkeen olo tuntuu aina tosi energisoituneelta.”

”Miten käsihieronta, ne painallukset ja vedot,
voi tuntua niin hyvältä – ikään kuin jotain
rentoutuisi paljon syvemmältäkin.”

”Itse tykkään, kun ei tarvitse koko ajan pelätä,
että otteet sattuvat.

Näissä hoidossa voin todella rentoutua.”