DB! Syvähengitys
goes Jyväskylä.

Syvähengitysilta.

Yhteys.

Pe 6.10. klo 17.30-21.30

Maatalo – Mahdollisuuksien Talo
Kauppakatu 19 C ja D
40100 Jyväskylä

Divine Breathing! goes Jyväskylä Syvähengitysilta tarjoaa nelituntisen tutkimusmatkan Yhteyden monisyiseen maailmaan.
Harjoittelemme aistimaan sisäistä säätilaa upoten ensin itseemme. Vasta tämän jälkeen yhteyden muodostaminen muihin voi alkaa – herkästi itseämme tutkien. Kohtaamme toisiamme kunnioittavasti ja arvostavasti – omia rajoja kunnioittaen.
Syvähengitysillassa annamme tilaa sisältä kumpuaville liikkeille ja rytmeille. Kohtaamme ja kosketumme. Loppuilta sukelletaan syvähengitysmatkan aalloilla, jossa syvältä puhdistava hengitys voi vapauttaa kehollisia jännityksiä ja avata syvälle painuneita tunnetukoksia tuoden tilaa kehon luonnolliselle hengitykselle, virtaaville tunteille ja rentoutuneelle olemukselle.
Tapaamme perjantaina 6.10. klo 17.30-21.30 Maatalo – Mahdollisuuksien Talossa, Kauppakatu 19 C ja D, Jyväskylä.
Early-bird -hinta 40 € 22.9.23. asti (norm. 45 €). Maksu Holvi-verkkokaupan kautta.
Maksu tapahtuu vasta, kun olet saanut infokirjeen lähempänä tapahtumaa.
Varaa paikkasi ilmoittautumalla mukaan https://www.divinedarkness.fi/ilmoittaudu-divine-breathing/
******************************************
Sydäntervetuloa treffeille itsesi kanssa muita peilejä apunasi käyttäen – antautumaan omalle elinvoimallesi juuri siten kuin se tänään haluaa ilmentyä.
Työskentelyssä avaudumme musiikin tukemana vapaalle liikkeelle, kehollisille ja energeettisille harjoituksille, lyhyelle sanalliselle jakamiselle ja ennen kaikkea syvältä sielun sopukoista avaavalle syvähengitysmatkalle.
Ilta on tarkoitettu kaikille itsensä hengeltään ja mieleltään terveiksi kokeville, itsetutkimusmatkaa ja sielun ohjaukseen kaipaaville ja sille antautuville kanssamatkaajille.
Toiveena on, että osallistujilla on jo hitusen aiempaa kokemusta tunnetyöskentelystä – ja itsetuntemusmatkailusta (kuten esim. syvähengitys, neotantra, varjotyöskentely jne.).
Alustamme ja demoamme syvähengitysmatkan. Halutessasi voit tutustua syvähengitykseen https://www.divinedarkness.fi/mita-on-syvahengitys/
Myös lyhyt kooste illasta voi antaa käsityksen syvähengitysillan tunnelmista. Tutustu työskentelyyn https://youtu.be/112fwuvLetY
Illan ohjaa Nina (Tama) Näränen.
Luomme yhdessä tilan, jossa voi vapautua menneisyyden painolasteista, kehon ja mielen kontrollista sekä elämänenergiaa jumittavasta tunnekuormasta.
Luotu tila tukee uskallusta kohdata oman sielun puhdasta energiaa juuri niin väkevänä, vahvana ja herkkänä kuin se kussakin hetkessä ilmentyykään. Hurjana tai hiljaisena.
Tilasta muodostuu kenttä, jossa voi antautua kehon luonnollisille liikkeille ja sisäisille rytmeille, primitiiviselle ja herkälle ääntelyille, itsessä asuvalle pyhän eläimen energialle sekä laajentuneelle tietoisuudelle.
Ilta päättyy lempeään rentoutukseen & juurevaan olemisen tilaan.
Sydäntervetuloa mukaan avautumaan syvempään yhteyteen itsesi ja muiden kanssa.
***************************************
Ohjaajasta:
Nina Näränen (Deva Tama) on hengityksen monisyisyydestä kiehtoutunut ODB-hengitysterapeutti ja elämänmatkaaja, joka tekee päivätöikseen keho- ja hengitysterapiaa, biodynaamista kraniosakraaliterapiaa ja reikienergiahoitoja Helsingissä.
Nina Taman yhtenä intohimona on luoda tiloja, joissa syvähengityksellä autetaan keho-mieltä vapautumaan stressistä ja elämänenergiaa kuormittavista, alas painetuista tunteista. Ennen kaikkea tässä hetkessä kiinnostaa se, miten syvähengitys auttaa meitä kytkeytymään autenttisempaan itseen, ja sen kautta avautumaan laajempaan tietoisuuteen.
Keho-mielijumien vapautumisen seurauksena elämänenergia alkaa virrata kehossa ja koko olemuksessa esteettömämmin ja luonnollisemmin, joka puolestaan avaa ovia nautintoon, voimaantumiseen sekä sisäisen rauhan kokemiseen.
Syvähengityksen, musiikin ja rummun voima voi avata tajuntaa myös psykedeelisempiin tasoihin. Taman oma kokemus tajuntaa räjäyttävistä tiloista on tuonut aina vaan näkyvämmäksi sen, miten huikea ihmisyyden kyky avautua eri kerroksille voi tapahtua monisyisen hengityksen kautta – täysin ilman ulkoisia stimulantteja tai päihteitä.
Syvähengityksellä ja erilaisten tilojen luomisilla voi tavoittaa myös hyvin terapeuttisia ja voimauttavia tiloja. Näitä tiloja hän jakaa herkkyydellä kaikille itsetutkimusmatkaa kulkeville hengenheimolaisille.
Sisäinen kasvumatka omaksi itseksi juuri sellaisena kuin on, ovat tärkeimpiä arvoja hänen polullaan. Näitä laatuja hän haluaa jakaa myös omissa työpajoissaan sekä maaliskuussa -23 käynnistyvissä Divine Darkness ”Matka Syvyytesi Voimaan” -retriittisarjassaan.
Lämpimästi tervetuloa kohtaamaan oma luontosi ja piilotetut voimavarasi!
Syvähengitystyöpajoissa on mukana avustaja/avustajia.
Sydäntervetuloa mukaan <3
Nina (Tama)
Kuva: Johanna Kaisjoki
Taustan akvarelli: Päivi Uljas ”Autat minua hengittämään”, v. 2017