Kaipaatko itsesi kuulemista – lempeää omaan keskustaasi laskeutumista? Haluaisitko kokemuksia hoitamisesta ja sen myötä syntyvästä sisäiseen rauhaan lipumisesta? Lähde mukaan kaksipäiväiseen olemisen tilaan hengittäen, meditoiden, hiljentyen – avautumaan hoitajuuden ravitsevalle matkalle.

Lempeä, omaan sisäiseen rauhaan ja hiljaisuuteen ohjaava Reiki I -kurssi järjestetään seur. kerran arkipäiväkurssina to-pe 5.-6.5.22 klo 10-17.30. Kurssi pidetään Joogakoulu Shantissa (Hoiva-Shanti, 4. krs.), Runeberginkatu 43, 00100 Helsinki.

Kuljemme kurssin aikana kohti hiljaisuutta – kuulemaan sisäisyyttämme – hengityksen, meditaatioiden, energiaharjoitusten ja itsehoidon kautta. Omaan energiaan sulauduttuamme on helpompi löytää itsestään luottamuksen tila, jossa hoitajuuden matka voi alkaa, laajentua ja syventyä. Tutustumme reikin yksinkertaisen selkeään menetelmään ja sen hiljaiseen viisauteen.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Koronatilanteesta

Koska reikimeditaatioiden yksi oleellinen osa-alue on kytkeytyä syvemmin omaan hengitykseen, emme halua estää hengityksen esteetöntä harjoittelua kurssin aikana velvoittamalla kurssiosallistujilta maskien käyttöä. Myös hoitoharjoitusten aikana olemme löyhästi kontaktissa toisiimme, joten turvavälejä ei voida taata kurssin aikana. Toki huolehdimme hyvästä käsihygieniasta ja toisiamme kunnioittavista tilan antamisista, ja halutessasi voit tietenkin itse käyttää maskia. Pyydämme kuitenkin huomioimaan nämä seikat ennen kurssille ilmoittautumista.

Jos sinulla on korona-oireita tai olet ollut ennen työpajaa kontaktissa koronaan sairastuneiden kanssa, pyydämme ettet osallistu työpajaan. Jos joudumme perumaan työpajan koronatilanteen vuoksi, palautamme koko maksun takaisin.

Valoisin terveisin,

♥ Nina