Divine Darkness on mukana loppukesän virtaavimmilla festareilla Elos Festeillä Littoisten lavalla, Turun lähistöllä Kaarinan kupeessa 4.-6.8.23.

”Elos Fest 2023 Virtaus – vapaus, villeys, luovuus. Syki rakkautta ja valoa luonnonläheisessä Littoisten järven maisemassa! Kohtaa loppukesän kokoontumisessa samanhenkisiä Elämän Virtaukseen janoavia kanssamatkaajia. Vapauta Elämäsi Virtaus! Vapauta sisäinen virtaus, löydä suunta kohti sielusi kutsumusta ja loista sydämesi valoa!”

Lisätietoja koko tapahtumasta FB: Elos Fest 2023 Virtaus | Facebook tai INSTA: Elos Fest (@elosfest) • Instagram-kuvat ja -videot

Osta liput kesän päräyttäville festareille Elos Fest 2023 – Elos Fest

Lue alta la 5.8. klo 11-13 järjestettävän työpajani kuvaus:

”Tässä työpajassa matkaamme syvyytesi voimaan herättelemällä eloon syvällä sielujen sopukoissa väreilevää elämänenergiaa autenttisen liikkeen, kohtaamisharjoitusten, arvostavan kosketuksen sekä musiikin ja rummun siivittämän syvähengitysmatkan avulla.

Annamme energian virrata ja pyhien eläinluontojemme avautua villilapsen kaltaisina, primitiivisen alkukantaisina, sensuaalisen herkkinä tai atavistisen antautuvaisina – juuri sillä tavoin kuin itselle on totta läsnä olevassa hetkessä. Virittelemme yhteisen kentän syvähengityksen syväluotaavalle, toisinaan hyvinkin maagiselle, matkalle.

Nina Näränen (Deva Tama) on hengityksen monisyisyyttä tutkinut elämänmatkaaja, jonka intohimona on luoda tiloja, joissa tantris-shamanistisella syvähengityksellä voidaan kuoria esiin lukuisia erilaisia elämänlaatuja, vapauttaa kehoon varastoituneita tunteita ja kutsua näkyväksi omaa, syvälle piiloon painettua, autenttista luontoa. Miksi? Jotta elämä olisi virtaavampaa, vuolaampaa ja elinvoimaisempaa. Nina Tama järjestää Divine Breathing! -työpajoja, Divine Darkness -retriittejä ja ohjaa yksilösessioita herkän voimauttavalla otteellaan Divine Darkness -yrityksessään.

Nettisivut:

www.divinedarkness.fi

Facebook:
https://www.facebook.com/Divine-Darkness-2053516568275437/

Insta:
Nina Näränen (@ninanaranen) • Instagram-kuvat ja -videot

Ohjeita osallistujille:
Varaathan mukaan oman joogamaton tai muun alustan, juomapullon sekä terveen mielen (muistathan huolehtia omasta hyvinvoinnistasi työpajan aikana ja sen jälkeen). Työpajaa ei sovellu raskaana oleville, epileptikoille, sydänvaivoista kärsiville eikä psykooseihin taipuvaisille. Synteettisten huumeiden käyttö on este osallistumiselle.

Virtaavin kutsuhuudoin!

Kuva: Johanna Kaisjoki
#elosfest #elosfest2022 #elosfestvilli #liittoistenlava