Divine Darkness on mukana kesän päräyttävillä Elos Festeillä Littoisten lavalla, Turun lähistöllä Kaarinan kupeessa 1.-3.7.22

”Elos Fest 2022 Villi – vapaus, villeys, luovuus. Syki rakkautta ja valoa luonnonläheisessä Littoisten järven maisemassa! Kohtaa keskikesän kuumimmassa kohdassa sielun perheesi! Vapauta villeytesi! Vapauta sisäinen eläimesi, löydä suunta kohti sielusi kutsumusta ja loista sydämesi valoa!”

Lisätietoja koko tapahtumasta FB: (1) Elos Fest | Facebook tai INSTA: Elos Fest (@elosfest) • Instagram-kuvat ja -videot

Osta liput kesän päräyttäville festareille https://elosfest.fi/

Lue alta la 2.7. klo 11-13 järjestettävän työpajani kuvaus:

”Divine Breathing! työpajassa lähdemme kohtaamaan syvällä sielujemme sopukoissa elävää Pyhän Eläimen energiaa autenttisen liikkeen, kohtaamisharjoitusten, arvostavan kosketuksen sekä musiikin ja rummun siivittämän syvähengitysmatkan taajuuksilla. Miksi? Jotta elämämme olisi virtaavampaa, vuolaampaa ja elinvoimaisempaa – nautinnollisempaa, hekumallisempaa ja runsaampaa.

Annamme energioidemme virrata ja Pyhän eläinluontomme avautua villilapsen kaltaisena, primitiivisen alkukantaisena, sensuaalisen herkkänä tai atavistisen antautuvaisena. Virittelemme yhteisen kentän maagisen syväluotaavalle itsetutkimusmatkalle.

Nina Näränen (Deva Tama) on hengityksen monisyisyyttä tutkinut elämänmatkaaja, jonka intohimona on luoda tiloja, joissa tantris-shamanistisella syvähengityksellä voidaan kuoria esiin lukuisia erilaisia elämänlaatuja, vapauttaa kehoon varastoituneita tunteita ja kutsua näkyväksi omaa, syvälle piiloon painettua, autenttista luontoa. Nina Tama järjestää Divine Breathing! -työpajoja, Divine Darkness -retriittejä ja ohjaa yksilösessioita herkän voimauttavalla otteellaan Divine Darkness -yrityksessään.

Nettisivut:
www.divinedarkness.fi

Facebook:
https://www.facebook.com/Divine-Darkness-2053516568275437/

Insta:
Nina Näränen (@ninanaranen) • Instagram-kuvat ja -videot

Ohjeita osallistujille:
Varaathan mukaan oman joogamaton tai muun alustan, juomapullon sekä terveen mielen (muistathan huolehtia omasta hyvinvoinnistasi työpajan aikana ja sen jälkeen). Työpajaa ei sovellu raskaana oleville, epileptikoille, sydänvaivoista kärsiville eikä psykooseihin taipuvaisille. Synteettisten huumeiden käyttö on este osallistumiselle.

Eläimellisin kutsuhuudoin!

Kuva: Johanna Kaisjoki
#elosfest #elosfest2022 #elosfestvilli #liittoistenlava