The Sign 1111

SyvähengitysSukellus
Pe 11.11.22 klo 18-22
Joogakoulu Shanti

Mitä paljastuu, kun sukeltaa läpi paskamyrskyn suoraan lähteeseen? Mikä on juuri sinun yksilöllinen energiasi, joka haluaa tulla näkyväksi. Mikä on sinun lahjasi maailmalle?

Numerosarjan 1111 symboliikka on erittäin voimakas, joten ei ole outoa, että sillä on niin monia salaisia merkityksiä.

Numerologisesti 1111 tarkoittaa uusia alkuja. On aika siirtyä elämässä seuraaville kentille. Nro 1111 on merkki innokkuudesta, seikkailunhalusta, intohimosta, yrittäjyydestä, tuotteliaisuudesta, ja positiivisesta energiasta sekä menestyksestä ja synkroniasta, paranormaaleista ilmiöistä. 1111 pyytää myös olemaan tarkkana siitä, mitä ajattelee, koska ne ilmenevät nopeasti todellisuuteen.

Voit uskoa näihin tai et, mutta mitä, jos antaudutkin kuulemaan merkkejä ympärilläsi. Kun ego kuolee, sydän avautuu, ja sen myötä runsaus, yltäkylläisyys ja rakkaus alkavat virrata olemukseesi.

Tätä polkua olen itse kahlannut monen monituiseen otteeseen. Ja, koska mieleni on yksi maailmankaikkeuden haastavimmista paketeista, kahluureissua on riittänyt useita vuosikymmeniä. Silti, olen välillä ilman uskoakin joutunut todistamaan 1111:n voiman. Universumi on päättänyt ravistella, jotta tähänkin systeemiin avautuisi tilaa.

Kun sielu on linjassa universumin, lähteen ja alkuenergian kanssa, mieli siirtyy sivuun. Keho ja sydän, naisilla kohtu, alkaa toimia yhä vain vahvempana ohjaajana omalla polulla. Eläinkeho alkaa haistaa, tuntea ja tietää, mihin se seuraavaksi suuntaa. Vaistot ovat vahvat, eikä kukaan voi estää elämän kulkua sielun ohjaamalle polulle.

Kysynkin nyt:

Mikä on sinun intohimosi, palosi, sytykkeesi? Mikä on se energia, joka saa kehosi kihelmöimään, solusi sykkimään ja elämänvoimasi vaahtoamaan ja lahjasi kanavoitumaan? Millä tavoin se ilmentyy? Onko se syvää rauhaa ja hiljaisuutta? Onko se villinä virtaavaa kosken pauhua? Onko se lempeän tyyntä rakkauden sauhua? Vaiko kaikkea tätä erikseen ja yhtaikaa?!

Mitä muotoja ja energiaa nousee näkyväksi juuri sinun omasta sielustasi?

Mitä tapahtuu, kun antaudumme yhdessä syvähengityksen monisyiselle matkalle?

Kohtaanko suurimmat kipuni? Ilmaisenko syvyyksistä paljastuvat tunteeni ja virtaanko niiden läpi? Kohtaanko sielulliset lahjani? Ekstaattisen nautintoni? Hurjan voimani? Hullunhauskan leikkisyyteni? Viisaan olemukseni?

Sydäntervetuloa treffeille itsesi kanssa – antautumaan omalle elinvoimallesi juuri siten kuin se tänään haluaa ilmentyä.

Työskentelyssä avaudumme musiikin tukemana vapaalle liikkeelle, regressio-ohjaukselle, kehollisille ja energeettisille harjoituksille ja ennen kaikkea syvältä sielun sopukoista avaavalle syvähengitysmatkalle.

Ilta on tarkoitettu kaikille itsensä hengeltään ja mieleltään terveiksi kokeville, itsetutkimusmatkaa ja sielun ohjaukseen kaipaaville ja sille antautuville kanssamatkaajille.

Toiveena on, että osallistujilla on jo aiempaa kokemusta tunnetyöskentelystä – ja itsetuntemusmatkailusta (kuten esim. syvähengitys, neotantra, varjotyöskentely jne.).

Illan ohjaa Nina (Tama) Näränen.

Kuva: Nina Tama
Pohjan akvarelli: Päivi Uljas ”Autat minua hengittämään” v. 2017