Reiki – kurssipalautteita

 

”Kiitos Nina!

Oli mahtava kurssi. Energiaa piisasi vielä monta päivää kurssin jälkeenkin.

Olen tehnyt hoitoja itselleni, miehelleni, anopille äitienpäivän kunniaksi, sekä lapsille ❤ Lapset jaksoivat olla yllättävän hyvin paikoillaan ja tytär vielä toivoi, että seuraavalla kerralla hoito olisi pidempi. 😊

Koen ehdottomasti että Reiki tuo minulle sen tähän hetkeen pysähtymisen
taidon ja ymmärryksen sen tärkeydestä. Koen saavani takaisin sitä oikeaa minuutta, joka on ollut uupumisen alla monta vuotta.

Kiitos. ❤”

Kati, Reiki I -kurssi

Helsinki, 15.5.17

”Kesänmakuinen tervehdys aivan ihanalle ja parhaalle reikiopettajalle ja SUURKIITOS kaikesta siitä rakkaudesta ja ilosta, jota saimme kokea kurssilla.

Minulle tuli aivan mahdottoman paha flunssa, joka meni keuhkoihin asti – en ole vuosikymmeniin ollut lähellekään niin sairas! Vasta nyt helteiden koitettua rohkenin poistua kotipesästä ja tunnen itseni vihdoin taas terveeksi ja elinvoimaiseksi.

Uskon vahvasti, että kyse oli ainakin jossakin määrin jonkinlaisesta psykosomaattisesta puhdistumisreaktiosta, koska sairastaessani tein omahoitoa – Reikiä siis – ja tunsin, miten valtava määrä myös henkistä kuonaa ja kuormaa
puski pois mun systeemistä päivä päivältä, ja nyt on ihan uudenlaisia
psyykkisiä voimavaroja käytössä. Metkaa. Hyvä näin!

Haluaisin jo nyt ilmoittautua mukaan tuolle järjestämällesi lokakuiselle
Reiki 2 – kurssille, olen asiasta aivan varma. Kaikki mitä tästä ykköskurssista
on poikinut on ollut valtavan positiivista – jopa se flunssakin, tavallaan –
ja olen löytänyt itsestäni valtavan määrän sellaisia voimavaroja, joiden olemassaolosta en ollut aiemmin tietoinen, ja jotka ovat
mitä suurimmassa määrin läsnä ihan jokapäiväistä arkea
helpottamassa ja voimaannuttamassa. Selvänäkönikin on
vahvistumaan päin, selkeästi.

Tässä hieman palautetta, jota olen omassa itsessäni ja elämässäni
huomannut. Teen itsehoitoa ja meditaatioita jatkuvasti, ne auttavat
jaksamaan ja antavat rakentavaa sisältöä elämään :)”

Zubeida, Reiki I -kurssi

Helsinki, 18.5.18

”Reiki I -kurssi oli kaikenkaikkiaan aivan ihana johdatus reikihoitamiseen. Itselläni ei juurikan aiempaa kokemusta Reikistä ollut, mutta kurssin aikana leimahtanut innostus Reikiä kohtaan ei ole ottanut laantuakseen. Tunnelma kurssilla oli alusta alkaen lämmin ja innostava. Reikitekniikoiden ja hoitamisen lisäksi kurssilla tehtiin hengitys- ja meditaatioharjoituksia, jotka itse koin tärkeänä osana kurssia. Omalla kohdallani nämä harjoitukset tasapainoittivat ja rauhoittivat mieltä ja kehoa. Itse olin näiden harjoitusten jälkeen hyvinkin herkässä ja vastaanottavisessa mielentilassa, kehoni ja mieleni ikäänkuin kelluivat lempeässä energiassa. Samaan aikaan olo kuitenkin tuntui kevyeltä ja energiseltä.

Kurssin vetäjä Nina on pitkän linjan reikihoitaja ja -kouluttaja. Parempaa opettajaa ei kurssilla olisi voinut olla. Nina on huippumahtava persoona ja hänestä hehkuu lämpö ja lempeys, suloisella huumorilla höystettynä. Ninan ohjauksessa on turvallista olla, vaikka harjoitukset saattavat nostaa pintaan välillä vähän ikäviäkin tuntemuksia.

Reikihoitamiseen ja elämänenergian välittämiseen soisi kyllä ihan kaikkien tutustuvan, sillä niin ihana ja lempeä tapa se on pitää huolta, hoivata ja energisoida niin itseä kuin muitakin se on. Kurssipaikkana Eheys on mitä parhain. Eheyden oven kun aukaisee, tuntuu siltä kuin normiarki häipyisi valovuosien päähän. :)”

Heli, Reiki I -kurssi

Helsinki, 21.8.16

”Aivan mahtavat kaksi kurssipäivää. Asiaa oli sopivasti, ryhmä oli toimiva ja opettajana Nina olet aivan mahtava <3.

Sain paljon ajateltavaa sekä eväitä itseni kehittämiseen ja hyvinvointini tukemiseen.

Kiitos <3”

Tiina, Reiki I -kurssi

Helsinki, 9.5.18

”Kiitos Reiki 1-kurssista. Kurssisi oli hyvä. Eheys-keskuksen tila on rauhallinen ja levollinen paikka pitää kursseja. Itse kurssin sisältö oli asiallista ja selkeää. Ohjaajana opastit kurssilaisia selkeästi ja lempeästi – ei tullut kiireen tuntua.

Sisältöä vielä pitää opetella ja harjoitella ja sisäistää, että oppii ja ymmärtää enemmän Reikistä, otteista, filosofiasta jne. Nythän ollaan vasta alkutaipaleella.”

Outi, Reiki I -kurssi

Helsinki, 10.5.18

”Kiitos viimeisestä, oli mahtavat kaksi päivää.”

Pirjo, Reiki I -kurssi

Helsinki, 6.5.18

”SUURKIITOS upeasti vedetystä kurssista! Olen hyvin huono kirjoittamaan, olen parhaimmallani livenä kosketuksen kautta. Mutta tässä lyhyt ytimekäs palaute:

Osallistuin Ninan järjestämälle Reiki 1 -kurssille. Kurssi oli erittäin hyvin suunniteltu ja toteutettu. Ninalla on luonnollinen kyky kommunikoida taitavasti ja luoda hyvä ilmapiiri. Opin kurssilla sekä historiaa/teoriaa että varsinkin käytännön taitoja. Aion osallistua jatkossakin Ninan järjestämiin tilaisuuksiin. Suosittelen lämpimästi!”

Erik, Reiki I -kurssi

Helsinki, 2.10.18

”Viikonloppu täynnä reikiä. Elän ja hengitän taas.
Kiitos ohjauksesta, lämmöstä ja hetkien kauneudesta rakkain Nina”

”Do you ever just want to sit next to someone
and listen to everything they could possibly
say about anything ever just because you like
their face and their voice and their
general existence?”

Teija, Reiki II -kurssi

Helsinki, 30.10.16

”Kiitos viikonlopusta, syvensi taas avattuja polkuja paljon, ja aika
menetti merkityksen muutamaksi päiväksi, Mahtava kokemus ja
olotila! Myös uusia polkuja aukesi hoitaessa <3

Kurssin tahti oli minulle sopiva, kun uusia opittavia asioita ei ollut
määrällisesti paljon, sai rauhassa lisätä uudet asiat jo osattuun.
Myös opetusmetodi toimii, jokainen saa valita itselleen senhetkisen
toimivimman tavan oppia ja muistaa, kun voi yhdistää
kuulo-, näkö- ja lukemismenetelmää.”

Mirva, Reiki II -kurssi

Helsinki, 15.8.17

”Heippa Nina,

Ja kiitos ihanasta kurssista!

Sain taas niin paljon sisäistä voimaa itselleni etten koe enää juuri
minkään olevan este unelmieni toteuttamiselle. ❤”

Kati, Reiki II -kurssi

Helsinki, 25.9.17

 

 

”Kiitos Ihanasta kurssista.  Maanläheisyys ja omakohtaisuus, ne on niitä mikä sinusta huokuu.
Olet jokaisen sanan takana täysin.

Niin paljon asioita ja tapahtumia aukesi ja selkeni tuona viikonloppuna ja sen jälkeen. Ja vahvistui se, että vasta nyt olen oikealla tiellä. Kun etsin kurssia, mille Reiki-kurssille lähtisi, tein juuri niin kuin ei ehkä pitäisi, mutta mulla se on aina toiminut. Annan kohtalon johdattaa. Kuinka ihanan oikeassa se taas olikin.

Kurssille oli helppoa tulla, kaikki pakollinen oli yhdessä meilissä. Paikalle saavuttua, kun oven avasi, tunsi tervetulleeksi. Tämä on ollut matkaa uuden oppimiseen ja samalla myös omaan itseen. Tunnelma molemmissa on ollut todella hyvä. Tämä kakkonen nyt oli jotakin mitä voi kokea vain kerran, saimme yksitysopetusta. Se oli syvälle menevää ja intensiivistä, hyvin voimaannuttavaa. Sain niin hurjan energiabuustin, että liitelin seuraavan viikon duunissa joka suuntaan.
Lähetysten aikana sain hyvin tärkeitä näkyjä, oivalluksia ja ymmärrystä omiin toistuviin pelkoihin: yhden särön olen nyt korjannut, ja muita alan korjata vähitellen. Nyt myös ymmärrän poikani menettämisen pelon aivan toisella tavalla. Ymmärrän kuinka suuren trauman hän on kokenut syntymänsä hetkellä. Nyt voin ohjata häntä oikealle tielle hellästi.

Oppiminen on elämän pituinen matka ja minä sen polun alussa. Odotan mielenkiinnolla minne ja miten
se vie. Annan kohtalon viedä minne se vie, johonkin uuteen kohtaamiseen, uuteen avautumiseen.
Kohti eheämpää ihmistä.”

Merja, Reiki II -kurssi

Helsinki, 19.4.18