Lämpimästi tervetuloa mukaan syventämään oman polkusi viisautta Reiki II -kurssille.

Seuraava Reiki II -kurssi järjestetään la-su 12.-13.3.21. klo 10-17.30 Joogakoulu Shantissa (Hoiva-Shanti, 4. krs.), Runeberginkatu 43, 00100 Helsinki.

Käytyäsi Reiki I -kurssin yhdistyksemme opetuksessa, on kurssilaisilla mahdollisuus siirtyä Okuden-tason opintoihin. Lähde oivaltamaan oman menneisyytesi tapahtumia, ymmärtämään kipeidenkin hetkien viisautta ja eheyttämään tulevaisuuden askelmerkkejä.

Saamme kakkoskurssilla käyttöön kaukoparantamisen symbolit ja astumme energiassa ajattomuuteen. Voimme hoitaa omaa lapsuuttamme, traumojamme ja eheyttää tulevaisuuden tapahtumia.

Harjoittelemme käytännössä mielenrauhoitustekniikoita, kaukoparannusta niin läheisillemme kuin kollektiivisille tapahtumille. Meditoimme ja avaudumme syvemmille ja laajemmille omaa elämää kannatteleville energioille.

Koronatilanne

Koska reikimeditaatioiden yksi oleellinen osa-alue on kytkeytyä syvemmin omaan hengitykseen, emme halua estää hengityksen esteetöntä harjoittelua kurssin aikana velvoittamalla kurssiosallistujilta maskien käyttöä. Myös pariharjoitusten aikana olemme löyhästi kontaktissa toisiimme, joten turvavälejä ei voida taata kurssin aikana. Toki huolehdimme hyvästä käsihygieniasta ja toisiamme kunnioittavista tilan antamisista. Pyydämme kuitenkin huomioimaan nämä seikat ennen kurssille ilmoittautumista. 

Jos sinulla on korona-oireita tai olet ollut ennen kurssia kontaktissa koronaan sairastuneiden kanssa, pyydämme ettet osallistu kurssille. Jos joudumme perumaan työpajan koronatilanteen vuoksi, palautamme koko maksun takaisin.

Kurssin aikana pääsemme harjoittelemaan energialähetysten kanavointia myös kollektiivisille tapahtumille, joista yksi erityisesti on koronaepidemia.

Lämpimästi tervetuloa kanavoimaan maailmankaikkeuden parantavaa energiaa yksilöiden, mutta myös planeettamme ja koko universumin parhaaksi.

Kurssilla tavataan. <3
Nina