Pyhä Pimeys

Syvähengitys ja ÄänimaljaNirvana
La 3.12.22 klo 16-20
Joogastudio JoYo, Herttoniemi

Pyhä Pimeys -syvähengitysilta kutsuu antautumaan hitaudelle, aistimiselle ja lempeälle nautinnolle upeasti toteutetuissa tiloissa – Pimeydessä🖤🔥✨. Vain nuotiotulen loimottava hehku ja tähtitaivaan vuorottelevat maisemat valaisevat tämänkertaista Divine Darkness -matkaa.

Annamme sisältä kumpuavan liikkeen ja autenttisen tanssin voidella kehojamme ja vapauttaa mielemme luupit avaruudelliseen tilaan.

Kohtaamme itseämme ja toisiamme lempeän katseen ja arvostavan kosketuksen kautta.

Teemme tilaa sisäisille kerrostumille luomalla tilan, jossa tunteet saavat turvallisesti purkautua hienoviritteisen syvähengitysmatkan aalloilla.

Ilta päättyy syvärentouttavaan äänimaljakylpyyn, jossa sointujen resonanssi kutsuu sulautumaan ekstaattiseen nirvanaan.❤️

Lämpimästi tervetuloa mukaan antautumaan juuri alkaneen talvikauden rytmeihin.
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

Kun muistamme kunnioittaa luonnon luonnollisia rytmejä hidastamalla liikkeitämme, kiittää kehomme, mielemme ja sielumme itseämme talvikuukausien lempeän ravitsevasta energiasta. Talvi kutsuu pysähtymään hiljaisuuden äärelle.

Early-bird -hinta 40 € 25.11. asti (norm. 45 €). Maksu Holvi-verkkokaupan kautta.
Maksu tapahtuu vasta, kun olet saanut infokirjeen lähempänä tapahtumaa.

Varaa paikkasi ilmoittautumalla mukaan https://www.divinedarkness.fi/ilmoittaudu-divine-breathing/

❤️✨🙏🏼
***********************************
Ilta on tarkoitettu kaikille itsensä hengeltään ja mieleltään terveiksi kokeville, itsetutkimusmatkaa ja sielun ohjaukseen kaipaaville ja sille antautuville kanssamatkaajille. Raskaana oleville työskentely ei sovellu.

Toiveena on, että osallistujilla on jo aiempaa kokemusta tunnetyöskentelystä – ja itsetuntemusmatkailusta (kuten esim. syvähengitys, neotantra, varjotyöskentely jne.). Demoamme joka tapauksessa lyhyesti syvähengitysmatkan, joten aiempi kokemus syvähengitystyöskentelystä ei ole välttämättömyys.

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

Illan ohjaa Nina (Tama) Näränen. Työpajan avustamisesta ja
äänimaljanirvanasta vastaa Anne Abhi Mustala. Lue lisää Abhista https://easylife.fi

Nina Tama ja Abhi luovat tilan, jossa voi vapautua kehon ja mielen kontrollista sekä elämänenergiaa jumittavasta tunnekuormasta. Luotu tila tukee uskallusta kohdata oman sielun puhdasta energiaa juuri niin väkevänä, vahvana ja herkkänä kuin se kussakin hetkessä ilmentyykään. Hurjana tai hiljaisena.

Tilasta muodostuu kenttä, jossa voi antautua kehon luonnollisille liikkeille ja sisäisille rytmeille, primitiiviselle ja herkälle ääntelyille, itsessä asuvalle pyhän eläimen energialle sekä laajentuneelle tietoisuudelle.

Ilta päättyy nirvanarentoutukseen äänimaljasointujen värähtelyissä.

Lämpimästi tervetuloa antautumaan luonnon luonnollisiin rytmeihin.✨🙏🏼🖤

Ohjaajasta:
Nina Näränen (Deva Tama) on hengityksen monisyisyydestä kiehtoutunut ODB-hengitysterapeutti ja elämänmatkaaja, joka tekee päivätöikseen keho- ja hengitysterapiaa, biodynaamista kraniosakraaliterapiaa ja reikienergiahoitoja.

Nina Taman yhtenä intohimona on luoda tiloja, joissa syvähengityksellä autetaan keho-mieltä vapautumaan stressistä ja elämänenergiaa kuormittavista, alas painetuista tunteista. Ennen kaikkea tässä hetkessä kiinnostaa se, miten syvähengitys auttaa meitä kytkeytymään autenttisempaan itseen, ja sen kautta avautumaan laajempaan tietoisuuteen.

Keho-mielijumien vapautumisen seurauksena elämänenergia alkaa virrata kehossa ja koko olemuksessa esteettömämmin ja luonnollisemmin, joka puolestaan avaa ovia nautintoon, voimaantumiseen sekä sisäisen rauhan kokemiseen.

Syvähengityksen ja musiikin voima voi avata tajuntaa myös psykedeelisempiin tasoihin. Taman oma kokemus tajuntaa räjäyttävistä tiloista on tuonut aina vaan näkyvämmäksi sen, miten huikea ihmisyyden kyky avautua eri kerroksille voi tapahtua monisyisen hengityksen kautta – täysin ilman ulkoisia stimulantteja tai päihteitä.

Syvähengityksellä ja erilaisten tilojen luomisilla voi tavoittaa myös hyvin terapeuttisia ja voimauttavia tiloja. Näitä tiloja hän jakaa herkkyydellä kaikille itsetutkimusmatkaa kulkeville hengenheimolaisille.

Taman oma sisäinen matka on kulkenut ennen kaikkea omakohtaisen kokemisen kautta avautuneessa tantris-shamanistisissa energioissa ja maisemissa. Hän tukee kaikkia muitakin löytämään ja kokemaan itse, mitä oma polku haluaa opettaa päästämällä irti erilaisista oppisuuntauksista ja ulkopäin rakennetuista järjestelmistä.

Sisäinen kasvu omaksi itseksi juuri sellaisena kuin on, ovat tärkeimpiä arvoja hänen polullaan. Näitä laatuja hän haluaa jakaa myös omissa työpajoissaan sekä v. -23 käynnistyvissä Divine Darkness! -retriiteissään.

Lämpimästi tervetuloa kohtaamaan oma luontosi ja piilotetut voimavarasi!

Rakkaudellisin terveisin,
Nina (Tama) ja Abhi

Kuva: Shutterstock