Eheyttävä päähieronta

~ Tainnuttavan rentouttavaa koko kehon eheytymistä

 

Tämä syvästi rentouttava koko kehoa puhdistava hoitomuoto on erilaisten kehohoitojen synteesi, jossa pohjalla käytetään mm perinteisen intialaisen päähieronnan otteita, mutta rauhallisesti, lempeästi ja meditatiivisesti. Hoito tapahtuu erilaisin avaavin painalluksin, keinutuksin, hierovin ottein ja hankauksin.

Hoidossa keskitytään käsittelemään pään lisäksi myös selkää, niska-hartiaseutua sekä olkavarsia, jotta hoidossa päästään syvälle stressin juurille asti.

Lempeä, hidas ja samalla voimakas hoito parantaa verenkiertoa ja tehostaa lymfakiertoa edistäen samalla kuona-aineiden poistumista kehosta. Lihasjännitykset pienenevät ja liikkuvuus lisääntyy. Hoidolla voidaan parantaa keskittymistä, selkiyttää ajattelua ja helpottaa henkistä väsymystä sekä parantaa unen laatua ja yleistä vireystasoa. Säännölliset hoitohetket parantavat luonnollisesti myös vastustuskykyä. 

Hoitoa on kuvattu myös stressipesuksi.

Hoito tehdään vaatteen läpi mukavasti hoitopöydällä maaten. Raskaana olevat voivat nauttia hoidosta kylkiasennoissa.

Tervetuloa rentoutumaan!

 ”Aivan ihana ja rauhallinen paikka.

Eheyttävä päähieronta aivan paras tapa rentouttaa kroppa ja mieli.
Kiitos Nina ❤️.”

Mona Kilinc

Helsinki

”Jokaiselle oli varattu 15 min hoito, tarjolla oli päähierontaa, keho- tai reikihoitoa. Minä olin varannut eheyttävän päähieronnan. Menin hoitohuoneeseen ennakkoluulolla, siinähän joku päätä silittää, mutta takaisin tulin aivan seitsemännessä taivaassa. Ninan lämpöiset, jopa kuumat kädet, painelivat selkää, käsivarsia, niskaa löytäen sekä kipukohtia että hyvänolon keskuksia. 15 min hujahti nopeasti ja toisaalta tuntui kuin olisi ollut tosi kauan aivan jossain muualla. Jäi kyllä kipinä, että tuota täytyy koittaa joskus koko tunnin ajan.”

* * *

”Pidin kovasti siitä päähieronnasta. Se lämpö joka Ninan käsistä välittyi oli aivan uskomatonta.”

* * *

”Mitä Eheyteen tulee, itse mitä suurimmalla todennäköisyydellä varaan päähieronnan itselleni.”

* * *

ToimistoSissien järjestämiin ”Hyvinvointi-iltoihin osallistuneiden kokemuksia" Eheys-keskuksessa

Helsinki

Kiitos Nina Näränen ihanasta ja rentouttavasta hoidosta❤️ tuli tarpeeseen, kiitos❤️.”

Kaisa Karppinen

Helsinki