Japanilaisten reikitekniikoiden kurssi on tarkoitettu syventäviksi opinnoiksi heille, jotka ovat käyneet yhdistyksemme opettajan opeissa Reiki I ja Reiki II -kurssit.

Kurssilla laajennetaan alkuperäisen japanilaisen reikiopetuksen mukaisesti energiahoitamisen tapoja erilaisiin hoitotekniikoihin, syvennetään kokemuksia intuitiivisuudesta ja sen käytöstä hoitoprosessien aikana. Teemme erilaisia hoitoharjoituksia sekä yksin, pareittain että ryhmässä. Kurssin jälkeen on mahdollisuus osallistua myös reikitekniikkapäiviin, joissa tehdään hoitoharjoituksia ja meditoidaan sekä vaihdetaan kokemuksia muiden osallistujien kanssa. Reikitekniikkapäiviä järjestetään tällä hetkellä pari-kolme la-päivää vuodessa.

Seuraava japanilaisten reikitekniikoiden vkl-kurssi pidetään la-su 4.-5.12.21 klo 10-17 Joogakoulu Shantissa, Runeberginkatu 43 (Hoiva-Shanti 4. krs), Helsinki.

Lämpimästi tervetuloa syventämään reikimatkaasi <3

Koska reikimeditaatioiden yksi oleellinen osa-alue on kytkeytyä syvemmin omaan hengitykseen, emme halua estää hengityksen esteetöntä harjoittelua kurssin aikana velvoittamalla kurssiosallistujilta maskien käyttöä. Myös pariharjoitusten aikana olemme löyhästi kontaktissa toisiimme, joten turvavälejä ei voida taata kurssin aikana. Toki huolehdimme hyvästä käsihygieniasta ja toisiamme kunnioittavista tilan antamisista. Pyydämme kuitenkin huomioimaan nämä seikat ennen kurssille ilmoittautumista. 

Jos sinulla on korona-oireita tai olet ollut ennen kurssia kontaktissa koronaan sairastuneiden kanssa, pyydämme ettet osallistu kurssille. Jos joudumme perumaan kurssin koronatilanteen vuoksi, palautamme koko maksun takaisin.

Valoisin & luottavaisin terveisin <3
Nina

PS. Kevään japanilaisten reikitekniikoiden kurssi järjestetään 9.-10.4.22 klo 10-17.30 Joogakoulu Shantissa.