Eloisasti Elossa! Avoimet tutustumisillat

~ vapautumista, energisoitumista, elinvoimaa

Eloisasti Elossa! -avoimissa tutustumisilloissa pääset helposti tutustumaan EE! -menetelmään ja ohjaajiin. Järjestämme avoimia tutustumisiltoja pari kertaa vuodessa – aina kauden alussa elo-syyskuussa ja tammi-helmikuussa. Näissä illoissa saat käsityksen, miten ja minkälaisilla menetelmillä työskentelemme auttaaksemme osallistujia vapautumaan kehollisista jännityksistä, mielen solmuista ja tunnelukoista. Tarjoamme tilan, jossa jokainen voi turvallisesti kokea omalla yksilöllisellä tavallaan kehonsa viisautta, kokeilla, miltä heittäytyminen hetkeen tuntuu ja tutkia, mitä oman kehon kätköistä voi löytyä.

Metodeina käytämme vapaata tanssia, ohjattuja harjoituksia, kohtaamis- ja kuulluksitulemisen hetkiä sekä emotionaalista ”pesuria” nimeltä syvähengitys.

Alustamme syvähengitysprosessin huolella. Kerromme, minkälaisia vaikutuksia syvähengityksellä voi olla ja millä tavoin syvähengitys voi vapauttaa meitä olemaan sitä, mitä aidoimmillamme olemme. Menetelmä on hyvin yksinkertainen, mutta parhaimmillaan syvä avaaja oman sielun sopukoihin. Tuemme jokaista matkaajaa kokemaan hengitysmatkaansa lempeällä ja kunnioittavalla otteella ilman vaatimuksia ohjata kenenkään henkilökohtaista prosessia johonkin suuntaan. Luotamme täysin siihen, että meidän jokaisen sisällä asuu oma yksilöllinen viisaus, joka osaa kaiken jo entuudestaan. Ohjaajina meidän tehtävä on ainoastaan houkutella tuota energiaa ja viisautta esiin, jotta oma yksilöllinen voimaantumisprosessi voi alkaa.

Lämpimästi tervetuloa Eloisasti Elossa! -iltojen pariin puhdistumaan, energisoitumaan &  vapautumaan kehon ja mielen jännityksistä sekä elämänenergiaa jumittavasta tunnekuormasta.

Kenelle?

Tämä workshop soveltuu hyvin jokaiselle, joka kuulee kutsun lähteä sisäiselle tutkimusmatkalle. Sinulle, jonka arki on liian täyttä ja stressaavaa. Sinulle, joka kärsit väsymyksestä, turhautuneisuudesta tai ahdistuksesta. Sinulle, joka tunnistat kehon kireyden ja mielen jännityksen. Sinulle, joka haluat ”päästää irti”… Sinulle, joka kaipaat tilaa missä ilmaista todellisia tunteita vapaasti; huutoa, itkua, naurua, laulua… Sinulle, joka haluat löytää tasapainoa ja rauhaa. Sinulle, joka haluat juopua Elämän hulluudesta…

Käytyäsi avoimessa tutustumisillassa tai jos olet jo aiemmin osallistunut syvähengitysiltoihin, voit osallistua myös kolmen kerran kurssikokonaisuuteen ”Antaudu Luonnollesi”, joka järjestetään kolmen kuukauden aikana.

Tämä workshop ei sovellu akuutissa tilassa oleville mielenterveyspotilaille tai hiljattain psykoosissa olleille eikä myöskään vahvoja huumeita tai lääkkeitä käyttäville henkilöille. Mikäli taustalla on em. elämäntilanteita, mutta koet olevasi kuivilla ja halukas kokeilemaan työskentelyä, voit ottaa yhteyttä ja sovitaan soittoaika.

Aika

Seuraava kaikille avoin tutustumisilta pidetään pe 8.2. klo 18-22

Paikka

Eheys-keskuksen tiloissa, Malmin raitti 17 b (käynti Siemenkujan puolelta), 4. krs.

Hinta

Hinta 40 €/ilta (pankkikortilla tai tasaraha).

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset ke 6.2. mennessä ilmoittautumislomakkeen kautta. Lisätietoja ninanaranen@misolo.fi tai puh. 040 560 3751 (mieluiten tekstari). Jollen pääse vastaamaan, jätä soittopyyntö ja sovitaan soittoaika. Ryhmään otetaan max 12 hlöä.

Tervetuloa vapautumaan, voimaantumaan & energisoitumaan Eloisasti Elossa! -iltojen pariin!

 


 

Oon hämmentynyt siitä, kuinka voimakkaita kokemuksia
syvään hengittäminen voi nostaa esiin. Vetäjillä on mainio
ja lämmin ote touhuun, joten mukaan oli helppo tulla ja teki
mieli osallistua työpajoihin useamminkin. Suosittelen
kokeilemaan, jos yhtään uteliaisuus herää!
Antti Virolainen

Helsinki, 22.3.2018

Työpaja oli iso avaaja!
Jaana Sakai

Tampere, 21.3.2018