Eloisasti Elossa! Antaudu Luonnollesi -kurssi

~ vapautumista, antautumista, voimaantumista

Miltä tuntuisi päästää irti kontrollista? Miltä tuntuisi olla vapaa esteistä ja rajoituksista? Haluaisitko löytää vahvemman yhteyden itseesi? Olisitko valmis hyväksymään oman alkuvoimaisen luontosi ja ennen kaikkea nauttimaan siitä?

Eloisasti Elossa! Antaudu Luonnollesi -kurssi on kolmen kerran kurssikokonaisuus, jossa tutkimme antautumista erilaisten teemojen kautta. Kysymme, kuulemme, koemme, näemme & oivallamme, mitä kaikkea antautuminen voikaan olla.

Menetelminä käytämme vapaata, autenttista liikettä, ääntä, kohtaamisharjoituksia, syvähengitystä, nähdyksi ja kuulluksi tulemista sekä arvostavaa kosketusta.

Tuttu ryhmä luo turvallisuutta ja antaa rohkeutta heittäytyä syvemmälle kehon viisauteen – ohi mielen rakenteiden ja ajatusmallien. Metodit kunnioittavat jokaisen yksilön henkilökohtaista kasvua, omaa tilaa ja rajoja. Kurssi sopii Sinulle, joka haluat löytää uutta voimaa, energiaa ja vapautta omaan arkeesi.

Kurssilla luomme yhdessä turvaa, luottamusta ja rohkeutta katsoa syvemmälle itseämme; tuon kontrolloivan mielen toiselle puolelle. Autamme sinua näkemään, mikä on totta itsellesi ja mikä on tärkeää hyvinvointisi kannalta oivaltaa. Tuemme sinua ”riisumaan” tarinoita & jännitteitä kehostasi ja sitä kautta aistimaan & nauttimaan enemmän itsestäsi. Harjoitusten kautta pääset antautumaan elämälle vapaammin, voimakkaammin, villimmin, leikkisämmin – sellaisena kuin oikeasti olet. Olet Elämän lapsi. Olet Vapaus.

Kenelle?

Tämä workshop soveltuu jokaiselle, joka kuulee kutsun lähteä sisäiselle tutkimusmatkalle. Sinulle, jonka arki on liian täyttä ja stressaavaa. Sinulle, joka kärsit väsymyksestä, turhautuneisuudesta tai ahdistuksesta. Sinulle, joka tunnistat kehon kireyden ja mielen jännityksen. Sinulle, joka haluat ”päästää irti”. Sinulle, joka kaipaat tilaa missä ilmaista todellisia tunteita vapaasti; huutoa, itkua, naurua, laulua… Sinulle, joka haluat löytää tasapainoa ja rauhaa. Sinulle, joka haluat juopua Elämän hulluudesta.

Tämä workshop ei sovellu akuutissa tilassa oleville mielenterveyspotilaille tai psykoosissa olleille eikä myöskään vahvoja huumeita tai lääkkeitä käyttäville henkilöille. Mikäli taustalla on em. elämäntilanteita, mutta koet olevasi kuivilla ja halukas kokeilemaan työskentelyä, voit ottaa yhteyttä ja sovitaan soittoaika.

Kurssin ajankohta

pe 8.3., 12.4. ja 10.5. klo 18-22

Paikka

Eheys – energian ja liikkeen keskus, Malmin raitti 17 b (käynti Siemenkujan puolelta), 4. krs (ei hissiä)

Kurssin hinta

120 € (opiskelijat, työttömät ja äitiyslomalla olevat 100 €).

Ilmoittautumiset

Sitovat ilmoittautumiset pe 22.2.19 mennessä ilmoittautumislomakkeen kautta. Lisätietoja ninanaranen@misolo.fi tai puh. 040 560 3751 (mieluiten tekstari). Jollen pääse vastaamaan, jätä soittopyyntö ja sovitaan soittoaika. Ryhmään otetaan max 12 hlöä.

Ohjaajista

 

 

Nina Tama Näränen tekee päätyökseen biodynaamista kraniosakraaliterapiaa, keho- ja hengitysterapiaa sekä rentoutus- ja energiahoitoja sekä vetää reikihoitajakursseja Eheys-keskuksessa Malmilla. Intensiivisen joogailuvaiheen, henkisen etsiskelyn pitkien sisäiseen rauhaan ohjaavien tutkimusmatkojen kautta löytyi tarve hakeutua kehollisiin ryhmiin ja purkaa vahvemmin omaa tunnekenttää, puhdistua ja voimaantua. Asteittainen antautuminen omalle keholle ja luonnolle ovat tuoneet lähemmäksi sitä, mikä on sitä aidointa itseä. On tullut selväksi, että yhdessä paketissa asustaa samaan aikaan hyvin herkkä, pehmeä ja läsnäoleva henki ja toisaalta mystinen, pimeä ja leikkisän villi energia.

Anne Abhi Mustala on työskennellyt yli 20v. liikunta-alalla yrittäjänä. Kunto- ja ravinto-ohjaus olivat ensimmäiset vuodet pääroolissa, mutta oman ”burn outin” jälkeen alkoi etsintä kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Matkan varrelta on löytynyt monenlaisia hienoja metodeja hyvään oloon. Niistä tärkeimmiksi ovat nousseet shindo, hengitysterapia, meditaatiot ja äänimaljat. ”Meidän jokaisen sisällä on niin mieletön elämänvoima, ilo ja nautinto kuin myös käsittämättömän syvä hiljaisuus ja rauha – intohimoni on kutsua näitä laatuja esiin.”

* * *

Olemme kumpainenkin käyneet henkilökohtaista matkaamme antautumisen teemojen saralla: on ollut kiehtovaa kokea omaa hulluuttaan – tulla pimeydestä valoon, nähdä tuo pelätty teema kauneutena, viisautena ja lahjana. Elämänenergian luonnollisesta virtauksesta nauttiminen ja sen pyhyyden kokeminen ovat avanneet yhteyttä itseen, toisiin ja koko ympäröivään luontoon, joka on aina orgastinen ja vapaa liikkeissään. Viaton ja puhdas. Vapaa, kaunis ja eloisa.

* * *

”Don´t try to understand life. Live it.
Don´t try to understand love. Move into Love.
Then you will know, and that knowing
will come out of your experiencing.”
– OSHO –

 

 

” Eloisasti elossa – workshopit ja erityisesti syvähengitys ovat olleet hyvin voimallinen kokemus nostaen pintaan varhaislapsuudesta kehoon erilaisiksi lukoiksi ja kivuiksi varastoituneita tunteita. Workshopeissa niitä on ollut – kiitos taitavien ja ihanien ohjaajien – hyvin turvallista ja luottamuksellista käsitellä ja antaa kehon luopua turhista taakoista. Ryhmän jäsenet tukevat myös eri tavoin toisiaan. Workshopit ovat tietyllä tapaa rankkojakin mutta niistä lähtee aina kotiin syvällisesti uudistuneena, kiitollisena ja voimaantuneena. Suosittelen workshoppia myös kaikille niille vakaviakin kehon vaivoja ja kolotuksia poteville, joita ei enää pelkkä kuntosalijumppa auta. Kannattaa lähteä rohkeasti mukaaan. Voit myös yllättyä, mitä luovuuden lähteitä itsestäsi löydät.”

Saara

Helsinki, 26.8.2018

”Syväsukellus kehon ja mielen traumoihin; vapauttava; käynnisti isoja prosesseja.”

”Koin ryhmässä turvaa, luottamusta ja kannattelua.”

”Yhdessä tanssiminen ja kontaktiharjoitukset koskettivat ja voimauttivat.”

”Oivalsin, että syvähengityksen ei tarvitse olla pelkkää katarttista purkamista, vaan se voi toisinaan olla myös pehmeää ja sitä kautta syvää ja eheyttävää.”

”Oli tärkeää tulla kuulluksi ja nähdyksi omana itsenään.”

”Syvähengityksessä aloin vasta päästä alkuun. Toivon, että luotte jatkossakin tilan, jossa päästä tuulettumaan ja kosketuksiin itsensä ja omien tunteiden kanssa.”

”Ryhmäkoko tuntui sopivalta: isompi ryhmä olisi ollut liikaa.”

”Tapaamiskerrat olisivat voineet olla hieman useammin.”

”Koin, että tämän työskentely auttoi minua löytämään yhteyden kehoon ja sitä kautta tuovan rentoutta vuorovaikutustilanteisiin.”

”Olette ihania! Lämmin kiitos.<3

”Tiimi toimi ja työnjako myös.”

Eloisasti Elossa! Antaudu Luonnollesi -kurssiosallistujien palautteita

Helsinki, syksy 2018