Eloisasti Elossa!

Vapautumista, iloa, elämänvoimaa

EE! Antaudu Luonnollesi -tutustumisilta

Mikä ihmeen Eloisasti Elossa!? Mikä Antaudu Luonnollesi? Mitä on syvähengitys? Oletko halukas kytkeytymään todelliseen luontoosi?

Lämpimästi tervetuloa kuulemaan, kokemaan ja aistimaan kaikille avoimeen tutustumisiltaan, mitä EE! -työskentely pitää sisällään.

Eloisasti Elossa! -avoimissa tutustumisilloissa pääset helposti tutustumaan EE! -menetelmään ja ohjaajiin.

Saat käsityksen, miten ja minkälaisilla menetelmillä työskentelemme auttaaksemme osallistujia vapautumaan kehollisista jännityksistä, mielen solmuista ja tunnelukoista.

Tarjoamme tilan, jossa jokainen voi turvallisesti kokea omalla yksilöllisellä tavallaan kehonsa viisautta, kokeilla, miltä heittäytyminen hetkeen tuntuu ja tutkia, mitä oman kehon kätköistä voi löytyä. Voit kokea, miltä tuntuu kohdata todellinen itsesi kaiken mielenhälinän alta ja vapautua syvemmistäkin kehollisista jännitystiloista.

Metodeina käytämme vapaata tanssia, ohjattuja harjoituksia, kohtaamis- ja kuulluksitulemisen hetkiä sekä emotionaalista ”pesuria” nimeltä syvähengitys.

Tutustumisillan jälkeen osallistujat (tai aiemmin illoissamme käyneet) voivat lähteä mukaan kiinteään kolmen kerran Antaudu Luonnollesi -matkaan. Tuttu ryhmä luo  turvallisuutta sukeltaa syvemmälle oman alkuvoimaisuuden, energian ja herkkyyden teemoihin.

Tämä ilta on ennen kaikkea sinulle, joka kaipaat jotain uutta henkisen hyvinvoinnin matkaasi. Ilta on nimenomaan heitä varten, jotka eivät vielä ole tutustuneet työskentelyymme. Voit ilmoittautua mukaan edulliseen tutustumishintaan 25 € ja päättää sen jälkeen, voisiko tässä työskentelyssä olla jotain uutta ja antoisaa omalle polullesi.

Tutustumisillan jälkeen osallistujat (sekä uudet että vanhat seikkalijat) voivat lähteä mukaan kiinteään kolmen kerran Antaudu Luonnollesi -ryhmään. Tuttu ryhmä luo turvallisuutta sukeltaa syvemmälle oman alkuvoimaisuuden, energioiden ja herkkyyden alueille.

Alustamme syvähengitysprosessin huolella. Kerromme, minkälaisia vaikutuksia syvähengityksellä voi olla ja millä tavoin syvähengitys voi vapauttaa meitä olemaan sitä, mitä aidoimmillamme olemme. Menetelmä on hyvin yksinkertainen, mutta parhaimmillaan syvä avaaja oman sielun sopukoihin.

Tuemme jokaista matkaajaa kokemaan hengitysmatkaansa lempeällä ja kunnioittavalla otteella ilman vaatimuksia ohjata kenenkään henkilökohtaista prosessia johonkin suuntaan. Luotamme täysin siihen, että meidän jokaisen sisällä asuu oma yksilöllinen viisaus, joka osaa kaiken jo entuudestaan. Ohjaajina meidän tehtävä on ainoastaan houkutella tuota energiaa ja viisautta esiin, jotta oma yksilöllinen voimaantumisprosessi voi alkaa.

EE! Tanssi- ja syvähengitys-illat

Ahdistaako? Puristaako vanne päätä? Tuntuuko, ettei mikään maistu miltään? Entä, oletko jatkuvasti voimaton ja haluton? Elätkö muiden elämää vai omaasi? Tuntuuko, että joudut puremaan hammasta niin töissä, pikkulapsiperheen pyörteissä, teinihelvetissä tai parisuhdeongelmissasi? Eikö henkinen matkailusi ole vieläkään tuonut sinua perille? 

Eloisasti Elossa! Tanssi- ja syvähengitysilloissa luomme turvallisen ja luottamuksellisen tilan, jossa todella voi päästää hetkeksi irti. Voit antaa itsellesi luvan huutaa ulos kaikki tuskasi, padotun vihasi tai raivosi, itkeä syvimmätkin kipusi ja kaipuusi, nauraa kuin mielipuoli hullu noita, tai pikkulapsen kikatukseen tikahtuva tyttö tai poika, nauttia elämänvoimastasi, laulaa niin nuotin vierestä kuin ikinä haluat tai mitä ikinä sisäisyytesi ulos haluaa purkaakaan!

Miksi? Jotta voit vapautua kehosi jännityksistä ja mielesi ehdollistumista. Jotta voit tulla tietoisemmaksi omasta todellisesta voinnistasi ja löytää sen myötä lähemmäksi itseäsi. Kaiken tämän lisäksi voit parhaimmillasi löytää itsestäsi aivan uudenlaisen rentouden ja raukeuden. Hiljaisuuden.

Metodeina käytämme autenttista liikettä ja tanssia, kunnioittavia kohtaamisharjoituksia, lyhyitä jakamisia sekä arvostavaa kosketusta. Illan kantava harjoitus on syvähengitysmatka, joka pohjustetaan huolellisesti, jotta ensikertalaisetkin pääsevät luontevasti mukaan matkaan.

 

Eloisasti Elossa! Tanssi- ja syvähengitys -illat ovat yksittäisiä mahdollisuuksia hypätä mukaan 4 tunnin työpajoihin, joissa vapaudutaan kehon jännityksistä, irtaannutaan mielenkiemuroista ja tuuletellaan tukahdutettuja tunteita. Kotiinviemisiksi voit saada vapauden ja keveyden tunteen sekä syvärentoutumisen lämpimän kosketuksen. Toisinaan illat avaavat myös syvempiä oivalluksia itsestä. 

Heittäydy mukaan neljän tunnin työpajaan, jossa saat olla juuri sitä, mitä olet – kaikkine tunteinesi, ajatuksinesi, mielipiteinesi ja erikoisuuksinesi tai tavallisuuksinesi. Olla juuri sitä, mitä olet. Sinä. Ilman tarvetta miellyttää ketään. Olla sinä – kaikkine puolinesi. Meille on tärkeää, että jokainen osallistuja saa tulla mukaan täysin omana itsenään ja sellaisessa mielentilassa kuin vallalla olevassa hetkessä onkaan; niin iloissaan, suruissaan, vihoissaan kuin vastustuksissaankin.

Eloisasti Elossa! Tanssi- ja syvähengitysillat tarjoavat jokaiselle aikuiselle turvallisen ja luottamuksellisen kentän, jossa todella voi päästää irti kontrollista!

EE! Antaudu Luonnollesi -kurssi

Miltä tuntuisi päästää irti kontrollista? Miltä tuntuisi olla vapaa esteistä ja rajoituksista? Haluaisitko löytää vahvemman yhteyden itseesi? Olisitko valmis hyväksymään oman alkuvoimaisen luontosi ja ennen kaikkea nauttimaan siitä? Lähde mukaan eloisalle matkalle todelliseen itseesi.

Kurssilla luomme yhdessä turvaa, luottamusta ja rohkeutta katsoa syvemmälle itseämme; tuon kontrolloivan mielen toiselle puolelle. Autamme sinua näkemään, mikä on totta itsellesi ja mikä on tärkeää hyvinvointisi kannalta oivaltaa. Tuemme sinua ”riisumaan” tarinoita & jännitteitä kehostasi ja sitä kautta aistimaan & nauttimaan enemmän itsestäsi. Harjoitusten kautta pääset antautumaan elämälle vapaammin, voimakkaammin, villimmin, leikkisämmin – sellaisena kuin oikeasti olet. Olet Elämän lapsi. Olet Vapaus.

Eloisasti Elossa! Antaudu Luonnollesi -kurssi on kolmen tapaamiskerran kurssikokonaisuus, jossa tutkimme antautumista erilaisten harjoitusten kautta. Kysymme, kuulemme, koemme, näemme & oivallamme, mitä kaikkea antautuminen voikaan olla.

Tuttu ryhmä luo turvallisuutta ja antaa rohkeutta heittäytyä syvemmälle kehon viisauteen – ohi mielenrakenteiden ja ajatusmallien. Metodit kunnioittavat jokaisen yksilön henkilökohtaista kasvua, omaa tilaa ja rajoja. Kurssi sopii Sinulle, joka haluat löytää uutta voimaa, energiaa ja vapautta omaan arkeesi.

 

Tämä 3×4 tunnin workshop n kerran kk:ssa soveltuu jokaiselle, joka kuulee kutsun lähteä sisäiselle tutkimusmatkalle. Sinulle, jonka arki on liian täyttä ja stressaavaa. Sinulle, joka kärsit väsymyksestä, turhautuneisuudesta tai ahdistuksesta. Sinulle, joka tunnistat kehon kireyden ja mielen jännityksen. Sinulle, joka haluat ”päästää irti”. Sinulle, joka kaipaat tilaa missä ilmaista todellisia tunteita vapaasti; huutoa, itkua, naurua, laulua… Sinulle, joka haluat löytää tasapainoa ja rauhaa. Sinulle, joka haluat juopua Elämän hulluudesta.

Luomme luottamuksellisen ja turvallisen tilan kokea omaa energiaasi ja voimaasi sekä herkkyyttäsi tutun ryhmän kanssa. Kokeneetkin hengittelijät ovat kertoneet saaneensa uusia näkökulmia syvähengitykseen.

Tämä yhden lukukauden kestävä matka antaa mahdollisuuden sukeltaa hieman syvemmälle itseesi tutun ryhmän kanssa. Tarjoamme myös kaikille kurssiosallistujille mahdollisuuden varata yhden henkilökohtaisen session (-20 % normihinnoista) joko keho- ja hengitysterapiaan, biodynaamisen kraniosakraaliterapiaan tai ratkaisukeskeiseen terapiaan.

Yhteistä kaikille Eloisasti Elossa! -tapahtumille

Lämpimästi tervetuloa Eloisasti Elossa! -iltojen pariin puhdistumaan, energisoitumaan & vapautumaan kehon ja mielen jännityksistä sekä elämänenergiaa jumittavasta tunnekuormasta.

Esteet osallistumiselle

Nämä workshopit ei sovellu akuutissa tilassa oleville mielenterveyspotilaille tai psykoosissa olleille eikä myöskään vahvoja huumeita tai lääkkeitä käyttäville henkilöille. Mikäli taustalla on em. elämäntilanteita, mutta koet olevasi kuivilla ja halukas kokeilemaan työskentelyä, voit ottaa yhteyttä ja sovitaan soittoaika.

Illat on tarkoitettu täysi-ikäisille.

* * *