Eloisasti Elossa!

Vapautumista, iloa, elämänvoimaa

Mikä on Eloisasti Elossa!?

 

Eloisasti Elossa! on kahden naisen yhdessä luotsaama ilta tai kurssi, jossa tarjoamme osallistujille turvallisen ja kannatellun tilan tuulettaa tunteitaan, vapautua kehon ja mielen jännityksistä sekä elämänenergiaa jumittavasta tunnekuormasta. Tila on pienoislaboratorio, jossa voi kokeilla, miltä tuntuu päästää irti – ei analysoimalla, pohtimalla, puhumalla, vaan kokemalla.

Metodeina käytämme vapaata liikettä ja tanssia, ohjattuja kohtaamisharjoituksia, lyhyitä sanallisia jakamisia ja ennen kaikkea emotionaalista ”pesuria” nimeltä syvähengitys.

Luomme yhdessä turvaa, luottamusta ja rohkeutta katsoa syvemmälle itseämme; tuon kontrolloivan mielen toiselle puolelle. Autamme sinua näkemään, mikä on totta itsellesi ja mikä on tärkeää hyvinvointisi kannalta oivaltaa. Tuemme sinua ”riisumaan” tarinoita & jännitteitä kehostasi ja sitä kautta aistimaan & nauttimaan enemmän itsestäsi. Harjoitusten kautta pääset antautumaan elämälle vapaammin, voimakkaammin, villimmin – sellaisena kuin oikeasti olet. Olet Elämän lapsi. Olet Vapaus.

Kenelle?

EE! -illat ja kurssit soveltuvat jokaiselle, joka kuulee kutsun lähteä heittäytymään sisäiselle tutkimusmatkalle kehollisen työskentelyn, hengityksen ja tunnekuormaa purkavien harjoitusten kautta. EE! -menetelmä on Sinulle, jonka arki on liian täyttä ja stressaavaa. Sinulle, joka kärsit väsymyksestä, turhautuneisuudesta tai ahdistuksesta. Sinulle, joka tunnistat kehon kireyden ja mielen jännityksen. Sinulle, joka haluat ”päästää irti”. Sinulle, joka kaipaat tilaa missä ilmaista todellisia tunteita vapaasti; huutoa, itkua, naurua, laulua… Sinulle, joka haluat löytää tasapainoa ja rauhaa. Sinulle, joka haluat juopua Elämän hulluudesta.

EE! -tapahtumat eivät sovellu akuutissa tilassa oleville mielenterveyspotilaille tai hiljattain psykoosissa olleille eikä myöskään vahvoja huumeita tai lääkkeitä käyttäville henkilöille. Mikäli taustalla on em. elämäntilanteita, ilmoitathan tästä ilmoittautumisen yhteydessä ja sovitaan soittoaika.

Muuta

Mikäli haluat jatkossa tietoa illoista myös FB:n kautta, voit käydä tykkäämässä sivustostamme Eloisasti Elossa. Julkaisemme aiheeseen liittyviä tapahtumia sivuston kautta. Voit vinkata siitä myös tutuillesi.

Sydäntervetuloa vapautumaan, voimaantumaan & antautumaan Eloisasti Elossa! -tapahtumien pariin!

Nina Tama & Abhi

* * *

Ohjaajina toimivat:


Nina Tama Näränen tekee päätyökseen biodynaamista kraniosakraaliterapiaa, keho- ja hengitysterapiaa sekä reikihoitoja, vetää syvähengitystyöpajoja ja reikihoitajakursseja sekä avoimia reiki-iltoja Helsingissä. Asteittainen antautuminen omalle keholle, hengitykselle ja luonnolle ovat tuoneet lähemmäksi omaa ydintä. On tullut selväksi, että yhdessä paketissa asustaa samaan aikaan hyvin herkkä, pehmeä ja läsnäoleva henki ja toisaalta voimakas, mystinen, pimeä ja leikkisän villi energia, jota on ilo jakaa erilaissa yhteyksissä niin asiakkaiden kuin muidenkin kanssakulkijoiden kanssa.

Anne Abhi Mustala on työskennellyt yli 20v. liikunta-alalla yrittäjänä. Kunto- ja ravinto-ohjaus olivat ensimmäiset vuodet pääroolissa, mutta oman ”burn outin” jälkeen alkoi etsintä kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Matkan varrelta on löytynyt monenlaisia hienoja metodeja hyvään oloon. Niistä tärkeimmiksi ovat nousseet shindo, hengitysterapia, meditaatiot ja äänimaljat. ”Meidän jokaisen sisällä on niin mieletön elämänvoima, ilo ja nautinto kuin myös käsittämättömän syvä hiljaisuus ja rauha – intohimoni on kutsua näitä laatuja esiin.”