Eloisasti Elossa!

Vapautumista, iloa, elämänvoimaa

Osallistujapalautteita

Eloisasti Elossa! Antaudu Luonnollesi -kurssi
Kevät 2019:

””Paljon aukesi ja tuntui turvalliselta ”sukeltaa” omiin kokemuksiin sekä käsitellä pintaan nousseita asioita. Sain ohjaajilta tukea juuri oikealla tavalla. Illat ylittivät odotukseni. Olette ihania. Kiitos!”.”

”Joskus tuntui vaikealta lähteä iltoihin, koska tiesin, että ilta on aika vaativa. Samalla huomasin, että juuri tätä tarvitsen nyt. Ihana oli kohdata ihmisiä aidosti ja ilman rooleja, arvostelua. Ihanat ohjaajat.”

”Joskus ajattelin, että olisi ollut vapaampaa, jos vain naisia olisi ollut ryhmässä. Olisin ehkä uskaltanut antautua itselleni vielä enemmän hengitysmatkan aikana.”

”Ekalla kerralla koin vähän varauksellisuutta, mutta kaikki avautui loppua kohti. Lempeys kosketti: oivalsin varmasti vaikka mitä. Tulisin ehdottomasti uudelleenkin.”

”Mahtava energia. Tutussa ryhmässä hengittäminen tuntui turvallisemmalta. Toivoisin, että tapaamiset olisivat olleet hieman useammin, esim. kahden viikon välein. Jotain uutta aukesi: että hengitysmatka voi olla hyvin seksuaalienergiapitoinen. Olette ihania. ”

”En löydä kylliksi sopivia sanoja, jotka riittäisivät kuvaamaan sitä, miten merkityksellinen ja arvokas Eloisasti elossa -prosessi ja syvähengitykset ovat olleet minulle. Kiitos, kiitos, kiitos! Syvältä kehomuistista nousi tietoisuuteen kipeä asia, jolle ei ollut aiemmin sanallista muotoa tai muistoja, mutta mitä olen kuitenkin kantanut elämässäni mukana monella tapaa. Asian kohtaaminen, hyväksyminen ja anteeksianto ovat avaimia aidolle itsensä rakastamiselle. Työpajojen vetäjien lämmin läsnäolo, elämäniloinen huumori, ammattitaito ja rakkaus ovat kannatelleet prosessia ja mahdollistaneet sen, että tähän suuntaan on jatkossa mahdollista kulkea. Suosittelen lämpimästi Eloisasti elossa -työpajoja!”

”Tapaamiskerrat olisivat voineet olla hieman useammin ja prosessi myös pitkäkestoisempi.”

”Olette huikeita yhdessä. Täydennätte toisianne upealla tavalla.”

Eloisasti Elossa! Antaudu Luonnollesi -kurssi
Syksy 2018:

”Syväsukellus kehon ja mielen traumoihin; vapauttava; käynnisti isoja prosesseja.”

”Koin ryhmässä turvaa, luottamusta ja kannattelua.”

”Yhdessä tanssiminen ja kontaktiharjoitukset koskettivat ja voimauttivat.”

”Oivalsin, että syvähengityksen ei tarvitse olla pelkkää katarttista purkamista, vaan se voi toisinaan olla myös pehmeää ja sitä kautta syvää ja eheyttävää.”

”Oli tärkeää tulla kuulluksi ja nähdyksi omana itsenään.”

”Syvähengityksessä aloin vasta päästä alkuun. Toivon, että luotte jatkossakin tilan, jossa päästä tuulettumaan ja kosketuksiin itsensä ja omien tunteiden kanssa.”

”Ryhmäkoko tuntui sopivalta: isompi ryhmä olisi ollut liikaa.”

”Tapaamiskerrat olisivat voineet olla hieman useammin.”

”Koin, että tämän työskentely auttoi minua löytämään yhteyden kehoon ja sitä kautta tuovan rentoutta vuorovaikutustilanteisiin.”

”Olette ihania! Lämmin kiitos.<3

”Tiimi toimi ja työnjako myös.”

Eloisasti Elossa!  Tanssi- ja syvähengitysillat 2017-2018

”Eloisasti elossa – workshopit ja erityisesti syvähengitys ovat olleet hyvin voimallinen kokemus nostaen pintaan varhaislapsuudesta kehoon erilaisiksi lukoiksi ja kivuiksi varastoituneita tunteita. Workshopeissa niitä on ollut – kiitos taitavien ja ihanien ohjaajien – hyvin turvallista ja luottamuksellista käsitellä ja antaa kehon luopua turhista taakoista. Ryhmän jäsenet tukevat myös eri tavoin toisiaan. Workshopit ovat tietyllä tapaa rankkojakin mutta niistä lähtee aina kotiin syvällisesti uudistuneena, kiitollisena ja voimaantuneena. Suosittelen workshoppia myös kaikille niille vakaviakin kehon vaivoja ja kolotuksia poteville, joita ei enää pelkkä kuntosalijumppa auta. Kannattaa lähteä rohkeasti mukaaan. Voit myös yllättyä, mitä luovuuden lähteitä itsestäsi löydät.”


”Ilta oli ihana sukellus ja oivallus taas uuteen tapaan työstää näitä omia patojaan ja tuntojaan! Olen ehdottomasti kiinnostunut myös jatkossa tällaisista työpajoista.
Kokemus oli voimakas. Huomasin kuinka tunteet puskivat kehosta läpi. Oli ihana itkeä lopuksi helpottavaa itkua oman kipuilun jälkeen. Oivalsin, etteivät kaikki kokemukset tarvitse sanoja ja selityksiä. Ja miten tärkeää on luottaa omaan kehoon. Koska syvähengitysmenetelmä oli minulle uutta, oli hyvä, että alussa kehoa ja mieltä pääsi lämmittämään liikkeellä ja tanssilla. Lämpö ja läsnäolo tekivät olon turvalliseksi. Myös kosketus ja tilannetajun oivaltaminen helpottivat omaa osallistumistani ja kokemustani.”


”Työpaja oli iso avaaja!”


”Olen ollut EE-illoissa pari kertaa. Mielestäni pituus on ollut hyvä, ei ainakaan kannata lyhentää. Rakenne ja sisältö ovat hyvät. Hyvää on mielestäni ollut myös se, että sisältö on ollut vähän erilainen aina illan teeman mukainen.

Olen teidän hengitysilloista tykännyt. En nyt tiedä oivalsinko mitään uutta varsinaisesti just sen illan aikana, myöhemmin ehkä. Ainahan hengitysillat tuo kehoon tilaa ja laittaa energian liikkumaan. Kerran mulla kävi niin, että yhden illan jälkeen oli kyllä kauhein olo ikinä (ilta itsessään oli hyvä ja oli hyvät vibat aina siihen asti kunnes yhtäkkiä vaan meni joku ihme kylmä humaus kehossa ja tulikin outo olo).

Aloitti kyllä melkoisen prosessin mulla ja näin jälkeenpäin ajateltuna olis kyllä pitäny jommalle kummalle teistä soittaa tai laittaa meiliä sen jälkeen, mutta kun oon aina joutunu/tottunu aika itsekseni pärjäämään ja selvitymään, niin se sit heijastuu tällaisiinkin juttuihin näköjään. Mutta olis pitänyt soittaa, vaikka jotenkin arastelin tms. ottaa yhteyttä. Joka tapauksessa olen tulossa taas, jahka saan ajan järjestymään.”


”Oon hämmentynyt siitä, kuinka voimakkaita kokemuksia syvään hengittäminen voi nostaa esiin. Vetäjillä on mainio ja lämmin ote touhuun, joten mukaan oli helppo tulla ja teki mieli osallistua työpajoihin useamminkin. Suosittelen kokeilemaan, jos yhtään uteliaisuus herää!”


”Syvähengitysilta ihanien Ninan ja Abhin vetämänä – lämmin suositus! Syvähengitys vapauttaa jähmeydestä ja tukahdutetuista tunteista, saa elämän sykkimään kehossa.”


”Sydämellinen kiitos ihanasta hengitysmatkasta ja kaikesta sen ympärillä.
Kiitos Nina! Kiitos Abhi! Kiitos kaikille.”


”Kiitos upeille ohjaajille! Tulipas töräytettyä ulos kaikkee kamaa!”