EE! Tanssi- ja syvähengitysillat ovat pitäneet taukoa koko korona-ajan. Pääsimme pitkästä aikaa vetämään ensimmäisen EE! -syvähengitysillan lokakuussa -21. Jälleennäkeminen vanhojen tuttujen ja upeiden uusien kanssamatkaajien kanssa tuntui juuri niin lämpimältä ja ihanalta kuin voi vaan kuvitella.

Nyt on aika alkaa ottaa vastaan ilmoittautumisia seuraavaan avoimeen iltaan ja päästää taas eloisan elämän kanavoijat ulos laitumille tuulettumaan. Jiihaaaa!!!

Ohjaamme jälleen inspiroivan, energisoivan ja keho-sydänyhteyttä vahvistavan Eloisasti Elossa! Tanssi- ja syvähengitysillan pe 21.1.22. klo 18-22 Joogakoulu Shantissa, Runeberginkatu 43, 2. kerros. Ilmoittaudu jo mukaan tulevaan tapahtumaan, jossa kehojumit vapautuvat, tunnekuonat purkautuvat ja sydänyhteydet avautuvat.

Tutustu syvähengitykseen ja iltojen tarkempiin kuvauksiin yllä olevien linkkien (painikkeiden) kautta.

Seuraa ajankohtaisia tapahtumia näiden nettisivujen tai FB:n kautta https://www.facebook.com/Divine-Darkness-2053516568275437 TAI https://www.facebook.com/eloisastielossa

Mikäli kaipaat yksilöllistä tukea ahdistukseen, jähmettymiseen tms. prosessiisi, Nina ottaa vastaan yksityisasiakkaita Malmilla, Helsingissä hoitotiloissa. Tutustu keho- ja hengitysterapiaan https://www.divinedarkness.fi/divine-breathing/

Lämpimin terveisin,
Nina ja Abhi <3