Kevätkauden -20 puhdistavat & voimauttavat Eloisasti Elossa!Tanssi- ja syvähengitysillat jatkuvat jälleen Malmilla klo 18-22

– pe 17.1.20
– pe 14.2.20
– pe 20.3.20
– pe 24.4.20
– pe 15.5.20

Paikka

JM Syke, Malmin raitti 17, 00700 Hki. HUOM! Sisäänkäynti JM Sykkeen joogastudioon tapahtuu C-rapun kautta Hankkija-rakennuksen taustapuolella keskeltä rakennusta.

Hinta

40 €/ilta (pankkikortti tai tasaraha)

Ilmoittautumiset:

https://www.divinedarkness.fi/ilmoittaudu-ee-tapahtumiin/ TAI nina@divinedarkness.fi. Jätä tekstiviesti/soittopyyntö, jos haluat lisätietoja aiheesta tai jokin osallistumisen suhteen askarruttaa, puh. 040 560 3751.

Tervetuloa mukaan puhdistautumaan & energisoitumaan lämminhenkiseen nelituntiseen iltaan! Tule löytämään yhteys itseesi ja muihin voimaannuttavien & herkistävien kohtaamisten & harjoitusten kautta.

Löydä itsestäsi vapaus ja voima, energia ja keveys. Kytkeydy rentoon kehoon, vapaana virtaaviin tunteisiin ja sisäiseen voimaasi autenttisen liikkeen ja tanssin, kohtaamisharjoitusten ja syvähengityksen kautta.

Miltä tuntuisi olla vapaa omassa kehossa, liikkeissä, tunteissa? Oletko matkalla muutokseen? Ahdistaako? Puristaako vanne päätä? Tuntuuko, ettei mikään maistu miltään? Elätkö muiden elämää vai omaasi? Tuntuuko, että joudut puremaan hammasta niin töissä, pikkulapsiperheen pyörteissä, teinihelvetissä tai parisuhdeongelmissasi? Eikö henkinen matkailusi ole vieläkään tuonut sinua perille?

Tule kokemaan, mitä kaikkea syvähengitys voikaan itsestäsi paljastaa? Että olet ilo, rakkaus ja voima. Että olet vapaus, ihme ja lahja. Että olet pimeys, hulluus ja herkkyys… Että olet… täydellinen juuri sellaisena kuin olet – orgastinen, orgaaninen, elämäntäyteinen kokonaisuus. Tämä ilta soveltuu hyvin jokaiselle, joka kuulee kutsun lähteä sisäiselle tutkimusmatkalle. Sinulle, jonka arki on liian täyttä ja stressaavaa. Sinulle, joka kärsit väsymyksestä, turhautuneisuudesta tai ahdistuksesta. Sinulle, joka tunnistat kehon kireyden ja mielen jännityksen. Sinulle, joka haluat ”päästää irti”… Sinulle, joka haluat luopua… Sinulle, joka haluat kuolla kaikelle vanhalle… Ilta on Sinulle, joka kaipaat tilaa missä ilmaista todellisia tunteita vapaasti; huutoa, itkua, naurua, laulua… Sinulle, joka haluat löytää tasapainoa ja rauhaa. Sinulle, joka haluat juopua Elämän hulluudesta…

Alustamme syvähengitysprosessin huolella. Kerromme, minkälaisia vaikutuksia syvähengityksellä voi olla ja millä tavoin syvähengitys voi vapauttaa meitä olemaan sitä, mitä aidoimmillamme olemme. Menetelmä on hyvin yksinkertainen, mutta parhaimmillaan syvä avaaja oman sielun sopukoihin.

Tuemme jokaista matkaajaa kokemaan hengitysmatkaansa lempeällä ja kunnioittavalla otteella ilman vaatimuksia ohjata kenenkään henkilökohtaista prosessia mihinkään suuntaan. Luotamme täysin siihen, että meidän jokaisen sisällä asuu oma yksilöllinen viisaus, joka osaa kaiken jo entuudestaan. Ohjaajina meidän tehtävä on ainoastaan houkutella tuota energiaa ja viisautta esiin, jotta oma yksilöllinen voimaantumisprosessi voi alkaa.

Ilta voi laittaa sinussa liikkeelle monenlaisia tunteita ja niiden näkyväksi tuleminen itsellesi on juuri sitä, mikä oman kokonaisuutesi kannalta on tarpeellista. Miksi? Jotta voit tulla näkyväksi itsellesi ja lähemmäksi omaa aitoa itseäsi.

Syvähengitys ei sovellu akuutissa tilassa oleville mielenterveyspotilaille tai psykoosissa olleille eikä myöskään vahvoja huumeita tai lääkkeitä käyttäville henkilöille.

 

Ohjaajat:

Anne Abhi Mustala on työskennellyt yli 20v. liikunta-alalla yrittäjänä. Kunto- ja ravinto-ohjaus olivat ensimmäiset vuodet pääroolissa, mutta oman ”burn outin” jälkeen alkoi etsintä kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Matkan varrelta on löytynyt monenlaisia hienoja metodeja hyvään oloon. Niistä tärkeimmiksi ovat nousseet shindo, hengitysterapia, meditaatiot ja äänimaljat. ”Meidän jokaisen sisällä on niin mieletön elämänvoima, ilo ja nautinto kuin myös käsittämättömän syvä hiljaisuus ja rauha – intohimoni on kutsua näitä laatuja esiin.”

Nina Tama Näränen tekee päätyökseen biodynaamista kraniosakraaliterapiaa, keho- ja hengitysterapiaa sekä reikihoitoja, vetää syvähengitystyöpajoja ja reikihoitajakursseja sekä avoimia reiki-iltoja Helsingissä. Asteittainen antautuminen omalle keholle, hengitykselle ja luonnolle ovat tuoneet lähemmäksi omaa ydintä. On tullut selväksi, että yhdessä paketissa asustaa samaan aikaan hyvin herkkä, pehmeä ja läsnäoleva henki ja toisaalta voimakas, mystinen, pimeä ja leikkisän villi energia, jota on ilo jakaa erilaissa yhteyksissä niin asiakkaiden kuin muidenkin kanssakulkijoiden kanssa. https://www.divinedarkness.fi/nina-naranen/

Osallistujien kokemuksia:

” Eloisasti elossa – workshopit ja erityisesti syvähengitys ovat olleet hyvin voimallinen kokemus nostaen pintaan varhaislapsuudesta kehoon erilaisiksi lukoiksi ja kivuiksi varastoituneita tunteita. Workshopeissa niitä on ollut – kiitos taitavien ja ihanien ohjaajien – hyvin turvallista ja luottamuksellista käsitellä ja antaa kehon luopua turhista taakoista. Ryhmän jäsenet tukevat myös eri tavoin toisiaan. Workshopit ovat tietyllä tapaa rankkojakin mutta niistä lähtee aina kotiin syvällisesti uudistuneena, kiitollisena ja voimaantuneena. Suosittelen workshoppia myös kaikille niille vakaviakin kehon vaivoja ja kolotuksia poteville, joita ei enää pelkkä kuntosalijumppa auta. Kannattaa lähteä rohkeasti mukaaan. Voit myös yllättyä, mitä luovuuden lähteitä itsestäsi löydät.”

******************************

”Työpaja oli iso avaaja!”

******************************

”Kokemus oli voimakas. Huomasin kuinka tunteet puskivat kehosta läpi. Oli ihana itkeä lopuksi helpottavaa itkua oman kipuilun jälkeen. Oivalsin, etteivät kaikki kokemukset tarvitse sanoja ja selityksiä. Ja miten tärkeää on luottaa omaan kehoon.”

******************************

”Oon hämmentynyt siitä, kuinka voimakkaita kokemuksia syvään hengittäminen voi nostaa esiin. Vetäjillä on mainio ja lämmin ote touhuun, joten mukaan oli helppo tulla ja teki mieli osallistua työpajoihin useamminkin. Suosittelen kokeilemaan, jos yhtään uteliaisuus herää!”

******************************

”Sydämellinen kiitos ihanasta hengitysmatkasta ja kaikesta sen ympärillä. ♥ KIITOS Nina ♥ KIITOS Abhi ♥ Kiitos kaikille :)”

******************************

Lue lisää osallistujien kokemuksista: https://www.divinedarkness.fi/eloisasti-elossa-asiakaskokemuksia/

Lämpimästi tervetuloa tuulettamaan tunteita, vapautumaan kehon ja mielen jumeista sekä yhtymään sydämen kutsuun <3

Nina & Abhi