Viimeinkin vuosien myötä paljon kyselty Divine Darkness -reikiretriitti toteutuu!! Tarjoamme mahdollisuuden inspiroivaan irtiottoon arjesta Tammisaaren merellisissä maisemissa. Lähde mukaan paripäiväiselle matkalle eheyttävään ja harmonisoivaan ympäristöön Hyvän Olon Keskus Knipnäsiin, upean luonnon äärelle, jossa keho, mieli ja sielu rentoutuvat ja sisäisen rauhan ja voimaantumisen lähteet energisoituvat. Tarjoa itsellesi mahdollisuus ravitsevaan ja henkistä hyvinvointia herättelevään viikonloppuun. Voit kaikessa rauhassa antautua aistimiselle ja energioille – hyvässä seurassa ja lämpimässä ohjauksessa. <3 Sydäntervetuloa mukaan!

Aika ja hinta:

Pe-su 24.-26.9.21 (aloitus pe klo 17.00, päätös su klo 16.00)

Early-bird-hinta: 340 €/hlö, kun ilmoittaudut 30.7.21 mennessä
Normaali hinta: 370 €/hlö 1.8.21 alkaen
Kaikki hinnat sisältävät alv:n.

Täyshoitoon kuuluu majoitus 2-3 hlön huoneissa, aamiaiset, maukas kasviruoka ja ohjelma.
Edellytyksenä vähintään Reiki I -kurssi minun tai yhdistyksemme opettajan opeissa.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:

Ilmoittautumiset tapahtuvat yllä olevan painikkeen kautta.

Lisätiedot Nina Näränen, s-postitse nina@divinedarkness.fi tai puh. 040 560 3751
(jätä soittopyyntö tai tekstiviesti, niin otan yhteyttä, kun vapaudun)

Paikka:
Hyvän Olon Keskus Knipnäs
Linnunlaulu 110650
Tammisaari

Knipnäs – Hyvän olon keskus – Knipnäs (knipnas.fi)

 

Kuvaus:

Divine Darkness ~ Ihana Pimeys -reikiretriitti järjestetään juuri sopivasti syyspäiväntasauksen jälkeisenä viikonloppuna, jolloin aurinko on lähtenyt siirtymään pohjoiselta pallonpuoliskolta kohti etelää. Luonnon kiertokulku tarjoaa meille sopivat puitteet hidastamiseen ja omien energiatarpeiden kuulosteluun. Valon määrä vähenee ja askeleet kohti pimenevää aikaa voi aloittaa. On aika juhlistaa valon ja luonnon kuolemaa, sekä antautua irti päästämisen virtaan.
 
Kun luonto ympärillämme alkaa hiljalleen vaipua uneen, askeleetkin alkavat hidastua, liikkeemme muuttua pehmeämmäksi, kehomme aistivammaksi ja energia ympärillämme kosketeltavammaksi. Pimeys mahdollistaa sisäisen tilan kokemisen,  omien energioiden laajentumisen ja eheyttävän yhteyden kokemisen, ennen kaikkea itseen, mutta myös muihin.
 
Jotta kokonaisuutemme voisi laskeutua meditatiivisempaan ja aistivampaan tilaan, on hyvä antaa pintamielen vapautua, tunteiden purkautua ja kehollisten jumien avautua.
 
Meditaatioiden, hengityksen ja liikkeen kautta avaudumme aistimaan energioiden liikettä niin itsessä kuin ympäristössämmekin. Hoidamme ja tulemme hoidetuiksi lempeän ja pehmeän reikikosketuksen kautta. Livumme ja virtaamme. Energisoidumme ja voimaannumme. Antaudumme ja laajennumme.
 
Retriitillä käytämme:
– hengitystä
– musiikkia
– liikettä/tanssia
– energian aistimisharjoituksia
– jakamista
– kohtaamisharjoituksia
– meditaatiota
– hoitoharjoituksia
 
Divine Darkness – Ihana Pimeys -reikiretriitti järjestetään Hyvän Olon Keskus Knipnäsissä Tammisaaren merellisissä maisemissa pe-su 24.-26.9.21. Retriitti on tarkoitettu kaikille, jotka ovat suorittaneet ainakin Reiki I -kurssin joko minun (Nina Näränen) tai yhdistyksemme opettajakollegan opeissa. Luvassa on avaava ja ravitseva pysähtyminen henkisen hyvinvoinnin parissa. <3
 
Retriitti alkaa pe klo 17.00 ja päättyy su klo 16.00. Retriitin sisältö koostuu tutuista reikimeditaatioista ja -hoidoista, mutta sen lisäksi retriitillä on mahdollisuus päästä avaamaan kehollisia jännitteitä, tunteita ja hengitystä autenttisen liikkeen/tanssin ja musiikilla tuetun työskentelyn avulla. Teemme lempeitä, ohjattuja kohtaamisharjoituksia ja vapaaehtoisia jakamisia. 
Sään niin salliessa käymme tekemässä myös luontoharjoituksia.
 

Knipnäsissä on mahdollisuus nauttia vapaahetkinä varhaisaamun merellisistä, herättelevistä aamu-uinneista tai puhdistavista iltauinneista. Kartanon suuressa puutarhassa voi halailla vanhoja, viisaita, huikeat energiat omaavia, ikivanhoja tammia tai vaikka tehdä kigo- tms. omaa kehoasi avaavia harjoituksia. Myös vapaalle liikkeelle ja tanssille on luonnollisesti kaikki maailman tila vapaana.

Saamme nauttia herkullisesta kasvisruoasta ja maittavista aamiaisista. Majoitus tapahtuu 2-3 hengen huoneissa riippuen osallistujamäärästä.

Täyshoidollinen hinta ohjelmineen, ruokineen ja majoituksineen on 370 € (sis. alv. 24 %). Early-bird -hinta 340 € (30.7. mennessä)Ruoka ja majoitus 160 € maksetaan suoraan Knipnäsiin ja loppumaksu kurssisisällöstä MISolo/Divine Darknessille.

Ilmoittautuminen tapahtuu helpoiten yllä olevan ilmoittautumispainikkeen kautta, jonka jälkeen saat tarkemmat tiedot maksuista ja käytännöistä.

Tutustu Knipnäsin tunnelmiin https://www.facebook.com/Knipnashyvanolonkeskus

tai https://knipnas.fi/knipnas-hyvan-olon-keskus/

Lämpimästi tervetuloa lataamaan ja energisoimaan sisäisen lähteesi voimavirtoja tulevaa syksyä varten.

Sydänterveisin <3

Nina (Tama)