Divine Breathing!

TantrisShamanistinen SyvähengitysSukellus
Pe 18.3.22 klo 18-22
Joogakoulu Shanti

Divine Breathing! Tantris-Shamanistinen SyvähengitysSukellus tarjoaa nelituntisen kentän, jossa voi sukeltaa syvälle alkuvoimaisuuteen ja alitajunnan maailmaan tantristen kohtaamisten ja shamanistisvaikutteisen syvähengitysmatkan taajuuksilla.

Illan ohjaa Nina Tama Näränen, jonka rumpu on syntynyt vapauttamaan seksuaalista häpeää ja työskentelemään elämän ja kuoleman rajapinnassa.

Ilta on tarkoitettu kaikille itsensä hengeltään ja mieleltään terveiksi kokeville, itsetutkimusmatkaa sekä kollektiivista parannusmatkaa kulkeville hengenheimolaisille. Toiveena on, että osallistujilla on jo aiempaa kokemusta tai vahva kaipuu keholliseen ilmaisuun ja tunne- ja itsetuntemusmatkailuun (kuten esim. syvähengitys, neotantra, varjotyöskentely jne.).

Nina Tama luo tilan, jossa voi vapautua kehon ja mielen kontrollista sekä elämänenergiaa jumittavasta tunnekuormasta. Luotu tila tukee uskallusta kohdata omaa alkukantaista voimaansa, ja avautua kollektiivisille energioille.

Tilasta muodostuu kenttä, jossa voi antautua kehon luonnollisille liikkeille ja rytmeille, sekä primitiiviselle ääntelylle, itsessä asuvalle pyhälle eläimelle sekä laajentuneelle tietoisuudelle.

Metodeina käytetään vapaata liikettä ja tanssia, ohjattuja kehollisia harjoituksia ja ennen kaikkea syvältä sielun sopukoista avaavaa syvähengitystä. Ilta päättyy lempeään rentoutukseen & juurevaan olemisen tilaan.

Lämpimästi tervetuloa kaikki sielun pimeisiin öihin kurkistaneet ja niiden ovilla pyörähtäneet kanssamatkaajat. <3

Ohjaajasta:
Nina Näränen (Deva Tama) on hengityksen monisyisyydestä kiehtoutunut ODB-hengitysterapeutti ja elämänmatkaaja, joka tekee päivätöikseen keho- ja hengitysterapiaa, biodynaamista kraniosakraaliterapiaa ja reikienergiahoitoja sekä vetää reikienergiakoulutuksia.

Hän fasilitoi yhdessä kollegansa Anne Abhi Mustalan kanssa EE! Tanssi- ja syvähengitysiltoja sekä Antaudu Luonnollesi -kursseja. Lisäksi hän on ohjannut syvähengityssessioita ja avustanut henkisen kasvun valmentaja Kaisa Peltolaa hänen syväluotaavilla Naisen Pyhä Pimeys -, Häpeän Alkemia – ja Grace -kursseilla ja -retriiteillä.

Nina Taman yhtenä intohimona on luoda tiloja, joissa syvähengityksellä autetaan keho-mieltä vapautumaan stressistä ja elämänenergiaa kuormittavista, alas painetuista tunteista. Syvähengitys auttaa meitä kytkeytymään autenttisempaan itseen, ja sen kautta avautumaan laajempaan tietoisuuteen.

Keho-mielijumien vapautumisen seurauksena elämänenergia alkaa virrata kehossa ja koko olemuksessa esteettömämmin ja luonnollisemmin, joka puolestaan avaa ovia nautintoon, voimaantumiseen sekä sisäisen rauhan kokemiseen.

Syvähengityksen, musiikin ja rummun voima voi avata tajuntaa myös psykedeelisempiin tasoihin. Taman oma kokemus tajuntaa räjäyttävistä tiloista on tuonut aina vaan näkyvämmäksi sen, miten huikea ihmisyyden kyky avautua eri kerroksille voi tapahtua monisyisen hengityksen kautta – täysin ilman ulkoisia stimulantteja tai päihteitä.

Syvähengityksellä ja erilaisten tilojen luomisilla voi tavoittaa myös hyvin terapeuttisia ja voimauttavia tiloja. Näitä tiloja hän jakaa herkkyydellä kaikille itsetutkimusmatkaa kulkeville hengenheimolaisille.

Matka rummun kanssa on avannut Taman omalla polulla sykähdyksittäin erilaisia kerrostumia, välillä jopa hurjia ja pelottaviakin, mutta jotka nimenomaan ovat avanneet oman mielen rajoitteita ja pelkoja. Kohdattuaan erilaisia rajapintoja,
energiat ovat vapautuneet, ja erilaiset taajuudet, myös ne aiemmin pelottavilta tuntuvat sellaiset, ovat alkaneet tuntua aina vaan luontevammilta ja läpinäkyvämmiltä. Lapsuudesta asti koetut yhteydet näkymättömään maailmaan ovat pitkän kilvoittelun jälkeen auenneet jälleen seuraaville tasoille.

Astuminen shamanistiselle polulle, juuri oman näköiselle sellaiselle, ja erilaisista traditioista irti päästäminen, sekä rummun kanssa tapahtuva yksilöllinen työskentely ja syvähengityksen voima, ovat auttaneet kohtaamaan omaa syvintä luontoa, ja tulla lähemmäksi omaa ydintään ja piilotettuja voimavarojaan.

Rummun, hengityksen ja koko olemisen tilat – ilman rumpua tai sen kanssa – avautuvat hiljalleen yhä vain syvemmiltä tasoilta. Ja näitä tiloja on upea jakaa myös muiden heimojäsenten kanssa.

Taman oma sisäinen matka on kulkenut ennen kaikkea omakohtaisen kokemisen kautta avautuneessa tantris-shamanistisissa energioissa ja maisemissa. Hän tukee kaikkia muitakin löytämään ja kokemaan itse, mitä oma polku haluaa opettaa päästämällä irti erilaisista oppisuuntauksista ja ulkopäin rakennetuista järjestelmistä.

Sisäinen kasvu omaksi itseksi juuri sellaisena kuin on, ovat tärkeimpiä arvoja hänen polullaan. Näitä laatuja hän haluaa jakaa myös omissa työpajoissaan, kuten Divine Breathing! -työpajoissaan sekä keväällä -22 käynnistyvissä Divine Darkness! -retriiteissään.

Lämpimästi tervetuloa kohtaamaan oma luontosi ja piilotetut voimavarasi! Elämä on pyhä leikki!

Antautuvin terveisin,
Nina (Juju)
Deva Tama
Divine Darkness
Pyhä Pimeys