Kevään -23 Divine Breathing! Syvähengitysilta tarjoaa nelituntisen tutkimusmatkan juurien, turvan ja oman voiman vahvistamiseen.
Mitä juurtuneempia ja maadottuneempia olemme, sitä turvallisemmin voimme kohdata omat tunteemme ja kehoaistimuksemme. Voimme myös avautua autenttisempaan yhteyteen toistemme kanssa. Juuret tuovat turvaa kohdata myös meitä ympäröivää näkymätöntä.
Juurevassa kehossa on myös helpompi aistia, mikä on itselle totta ja mihin omat askeleet voivat suuntautua. Intuitiivisuus lisääntyy ja luottamus sisäiseen ohjaukseen kasvaa.
 
Juurtuneessa kehossa uskallamme myös astua tuntemattomaan dissosioitumatta, pelkäämättä, ettemme tiedä, mihin seuraava askel johtaa.
Seuraavassa pe 21.4. pidettävässä työpajassa avaudumme tunnistamaan oman juurevuutemme ja mitä se mahdollisesti vielä tarvitsee vahvistuakseen.
Kaikkea tätä pääsemme tutkimaan, sanoittamaan ja kehollisesti liikuttamaan autenttisen liikkeen ja erilaisten harjoitusten kautta. Katsotaan, mitä ne siinä hetkessä ovat.

Lopuksi lähdemme musiikin ohjastamalle syvähengitysmatkalle, jossa syvältä puhdistava hengitys voi vielä vapauttaa kehollisia jännityksiä ja avata syvälle painuneita tunnetukoksia tuoden tilaa kehon luonnolliselle hengitykselle, virtaaville tunteille ja lempeälle rentoutumiselle.

Tapaamme tuttuun tapaan perjantaina 21.4. klo 18-22 Joogakoulu Shantissa. Early-bird -hinta 40 € 14.4.23. asti (norm. 45 €). Maksu Holvi-verkkokaupan kautta.

Maksu tapahtuu vasta, kun olet saanut infokirjeen lähempänä tapahtumaa.

Varaa paikkasi ilmoittautumalla mukaa yllä olevan ilmoittautumispainikkeen kautta.

Halutessasi voit tutustua syvähengitykseen
tästä.

Myös lyhyt kooste illasta voi antaa käsityksen syvähengitysillan tunnelmista. Tutustu työskentelyyn https://youtu.be/112fwuvLetY

******************************************
Sydäntervetuloa treffeille itsesi kanssa muita peilejä apunasi käyttäen – antautumaan omalle elinvoimallesi juuri siten kuin se tänään haluaa ilmentyä.

Työskentelyssä avaudumme musiikin tukemana vapaalle liikkeelle, kehollisille ja energeettisille harjoituksille, kommunikaatiolle ja ennen kaikkea syvältä sielun sopukoista avaavalle syvähengitysmatkalle.

 

Ilta on tarkoitettu kaikille itsensä hengeltään ja mieleltään terveiksi kokeville, itsetutkimusmatkaa ja sielun ohjaukseen kaipaaville ja sille antautuville kanssamatkaajille. Raskaana oleville, huumeriippuvaisille tai hiljattain psykoosissa olleille työskentely ei sovellu.
Toiveena on, että osallistujilla on jo hitusen aiempaa kokemusta tunnetyöskentelystä – ja itsetuntemusmatkailusta (kuten esim. syvähengitys, neotantra, varjotyöskentely jne.). Jokainen syvähengitys kuitenkin demotaan ja alustetaan lyhyesti.

Illan ohjaa Nina (Tama) Näränen.
Luomme yhdessä tilan, jossa voi vapautua sanomattomuuden tukahduttavista energioista, kehon ja mielen kontrollista sekä elämänenergiaa jumittavasta tunnekuormasta.

Luotu tila tukee uskallusta kohdata oman sielun puhdasta energiaa juuri niin väkevänä, vahvana ja herkkänä kuin se kussakin hetkessä ilmentyykään. Hurjana tai hiljaisena.

Tilasta muodostuu kenttä, jossa voi antautua kehon luonnollisille liikkeille ja sisäisille rytmeille, primitiiviselle ja herkälle ääntelyille, itsessä asuvalle pyhän eläimen energialle sekä laajentuneelle tietoisuudelle.
Ilta päättyy lempeään rentoutukseen & juurevaan olemisen tilaan.

Sydäntervetuloa mukaan avautumaan rehellisyydelle ja avoimuudelle.

***************************************
Ohjaajasta:
Nina Näränen (Deva Tama) on hengityksen monisyisyydestä kiehtoutunut ODB-hengitysterapeutti ja elämänmatkaaja, joka tekee päivätöikseen keho- ja hengitysterapiaa, biodynaamista kraniosakraaliterapiaa ja reikienergiahoitoja.

Nina Taman yhtenä intohimona on luoda tiloja, joissa syvähengityksellä autetaan keho-mieltä vapautumaan stressistä ja elämänenergiaa kuormittavista, alas painetuista tunteista. Ennen kaikkea tässä hetkessä kiinnostaa se, miten syvähengitys auttaa meitä kytkeytymään autenttisempaan itseen, ja sen kautta avautumaan laajempaan tietoisuuteen.

Keho-mielijumien vapautumisen seurauksena elämänenergia alkaa virrata kehossa ja koko olemuksessa esteettömämmin ja luonnollisemmin, joka puolestaan avaa ovia nautintoon, voimaantumiseen sekä sisäisen rauhan kokemiseen.
Syvähengityksen, musiikin ja rummun voima voi avata tajuntaa myös mielen tuolla puolella oleviin tasoihin. Taman oma kokemus näistä tiloista on tuonut aina vaan näkyvämmäksi sen, miten huikea ihmisyyden kyky avautua eri kerroksille voi tapahtua monisyisen hengityksen kautta – täysin ilman ulkoisia stimulantteja tai päihteitä.

Syvähengityksellä ja erilaisten tilojen luomisilla voi tavoittaa myös hyvin terapeuttisia ja voimauttavia tiloja. Näitä tiloja hän jakaa herkkyydellä kaikille itsetutkimusmatkaa kulkeville hengenheimolaisille.

Sisäinen kasvumatka omaksi itseksi juuri sellaisena kuin on, ovat tärkeimpiä arvoja hänen polullaan. Näitä laatuja hän haluaa jakaa myös omissa työpajoissaan sekä maaliskuussa 23 käynnistyneessä Divine Darkness ”Matka Syvyytesi Voimaan” -retriiteissään.

Seuraava Pyhä Eläin -retriitti tapahtuu 14.-18.6.23 Nikkilä Templen mystisillä mailla, Kangasalalla. Voit lukea lisää retriitistä FB-kuvauksen kautta ~ Matka Syvyytesi Voimaan ~ osa 2/4 Pyhä Eläin | Facebook

Retriitille otetaan jo ilmoittautumisia vastaan. Kysy lisää nina@divinedarkness.fi 
Lämpimästi tervetuloa kohtaamaan oma luontosi ja piilotetut voimavarasi! Syvähengitystyöpajoissa on mukana avustaja tai avustajia.

Juurtuvin terveisin,

Nina (Tama)


Kuva: Johanna Kaisjoki

Taustakuva: ”Autat minua hengittämään”, Päivi Uljas, v. 2017