Divine Breathing! goes Tampere. Syvähengitysilta tarjoaa nelituntisen tutkimusmatkan ihmisluonnon ihmeelliseen maailmaan.

Tässä työpajassa lähdemme herättelemään eloon syvällä sielujemme sopukoissa elävää Pyhän Eläimen energiaa autenttisen liikkeen, kohtaamisharjoitusten, arvostavan kosketuksen sekä musiikin ja rummun siivittämän syvähengitysmatkan avulla.

 

Annamme energian virrata ja Pyhän eläinluontomme avautua villilapsen kaltaisena, primitiivisen alkukantaisena, sensuaalisen herkkänä tai atavistisen antautuvaisena – juuri sillä tavoin kuin itselle on totta läsnä olevassa hetkessä.

Virittelemme yhteisen kentän syvähengityksen syväluotaavalle matkalle.

Pääsemme raottamaan yhteyttä omaan sisäiseen eläimeemme- kaikessa rauhassa – hitain, aistivin ja kuulostelevin askelin. Annamme tilaa kehoillemme avautua vaistoille, yhteydelle ja luonnolliselle virtaukselle. Herkistymme tunnustelemaan, minkälainen eläinenergia kustakin ihmisluonnosta tuossa hetkessä kuoriutuukaan. Välillä se voi olla villi ja raju. Välillä taas varuillaan ja aistiva. Välillä nautiskeleva ja antautuva.
Miksi eläinluonnon aktivoiminen? Miten syvähengitys liittyy yhteen eläinluonnon vapautumisen kanssa?

Me ihmiset elämme paljon mielessä. Mieli voi olla kaunis, mutta toisinaan myös helvetillisen rajoittava tekijä ihmisyyden luomisen matkalla. Yhteys kehoon ja sen läpi virtaava elämänenergia usein kaventuu, kun jumitumme pyörittämään luuppaavia ajatuksiamme pään tasolle. Hengitys pienenee ja elämänvoima tyrehtyy. Yhteys pehmeään vatsaan ja sen pohjalla säteilevään elinvoimaan hiipuu aina vain kauemmaksi.

Eläin hengittää luonnollisesti. Sen hengitys liikkuu ja liikuttaa. Eläin on aistiva, herkkä ja vaistonvarainen. Se on villi, vapaa ja suora. Se ei analysoi, pohdi, mieti. Se ei jumiudu rakenteisiin, uskomusjärjestelmiin, koulukuntiin. Se ei arvota, tuomitse, häpäise. Se ei tukahduta villinä virtaavaa energiaa tai patoa suoraa haluaan. Se ei mielistele muita peloissaan tai uhraa omia vaistojaan.

Kun me ihmiset antaudumme luonnolliselle, alkuun jopa liioitellulle hengityksellemme, kehon panssarit alkavat avautua, kontrollimme vapautua ja luonnollisena virtaavaa elämänvoimamme aktivoitua. Syvähengitys avaa tilaa autenttiselle itselle ja sen vuolaana virtaavalle villilapselle. Tälle kaikelle annamme tilaa myös tulevassa Pyhä Eläinluonto -työpajassamme.

Sydäntervetuloa mukaan.❤

Nina Näränen (Deva Tama) on hengityksen monisyisyyttä tutkinut elämänmatkaaja, jonka intohimona on luoda tiloja, joissa katkeamattomalla syvähengityksellä voidaan kuoria esiin lukuisia erilaisia elämänlaatuja, vapauttaa kehoon varastoituneita tunteita ja kutsua näkyväksi omaa, syvälle piiloon painettua, autenttista luontoa. Miksi? Jotta elämä olisi virtaavampaa, vuolaampaa ja elinvoimaisempaa.
Nina Tama järjestää Divine Breathing! -työpajoja, Divine Darkness -retriittejä ja ohjaa yksilösessioita herkän voimauttavalla otteellaan Divine Darkness -yrityksessään.

Tapaamme lauantaina 13.5. klo 16-20 Kehräämöllä Tampereella, Finlaysoninkuja 9. Early-bird -hinta 40 € 21.4.23. asti (norm. 45 €). Maksu Holvi-verkkokaupan kautta. Maksu tapahtuu vasta, kun olet ilmoittautunut mukaan ja saanut infokirjeen s-postiisi lähempänä tapahtumaa.
Varaa paikkasi ilmoittautumalla mukaa yllä olevan ilmoittautumispainikkeen kautta.

Halutessasi voit tutustua syvähengitykseen tästä.
 
Myös lyhyt kooste illasta voi antaa käsityksen syvähengitysillan tunnelmista. Tutustu työskentelyyn https://youtu.be/112fwuvLetY
******************************************
Sydäntervetuloa treffeille itsesi kanssa muita peilejä apunasi käyttäen – antautumaan omalle elinvoimallesi juuri siten kuin se tänään haluaa ilmentyä.

Työskentelyssä avaudumme musiikin tukemana vapaalle liikkeelle, kehollisille ja energeettisille harjoituksille, kommunikaatiolle ja ennen kaikkea syvältä sielun sopukoista avaavalle syvähengitysmatkalle.

Ilta on tarkoitettu kaikille itsensä hengeltään ja mieleltään terveiksi kokeville, itsetutkimusmatkaa ja sielun ohjaukseen kaipaaville ja sille antautuville kanssamatkaajille. Raskaana oleville, huumeriippuvaisille tai hiljattain psykoosissa olleille työskentely ei sovellu.

Toiveena on, että osallistujilla on jo hitusen aiempaa kokemusta tunnetyöskentelystä – ja itsetuntemusmatkailusta (kuten esim. syvähengitys, neotantra, varjotyöskentely jne.). Jokainen syvähengitys kuitenkin demotaan ja alustetaan lyhyesti.

Illan ohjaa Nina (Tama) Näränen. Avustajana ainakin Anne (Abhi) Mustala.

Luomme yhdessä tilan, jossa voi vapautua sanomattomuuden tukahduttavista energioista, kehon ja mielen kontrollista sekä elämänenergiaa jumittavasta tunnekuormasta.

Luotu tila tukee uskallusta kohdata oman sielun puhdasta energiaa juuri niin väkevänä, vahvana ja herkkänä kuin se kussakin hetkessä ilmentyykään.
Hurjana tai hiljaisena.

Tilasta muodostuu kenttä, jossa voi antautua kehon luonnollisille liikkeille ja sisäisille rytmeille, primitiiviselle ja herkälle ääntelyille, itsessä asuvalle pyhän eläimen energialle sekä laajentuneelle tietoisuudelle.

Ilta päättyy lempeään rentoutukseen & juurevaan olemisen tilaan.


Sydäntervetuloa mukaan avautumaan rehellisyydelle ja avoimuudelle.

***************************************
Ohjaajasta:
Nina Näränen (Deva Tama) on hengityksen monisyisyydestä kiehtoutunut ODB-hengitysterapeutti ja elämänmatkaaja, joka tekee päivätöikseen keho- ja hengitysterapiaa, biodynaamista kraniosakraaliterapiaa ja reikienergiahoitoja.

Nina Taman yhtenä intohimona on luoda tiloja, joissa syvähengityksellä autetaan keho-mieltä vapautumaan stressistä ja elämänenergiaa kuormittavista, alas painetuista tunteista. Ennen kaikkea tässä hetkessä kiinnostaa se, miten syvähengitys auttaa meitä kytkeytymään autenttisempaan
itseen, ja sen kautta avautumaan laajempaan tietoisuuteen.

Keho-mielijumien vapautumisen seurauksena elämänenergia alkaa virrata kehossa ja koko olemuksessa esteettömämmin ja luonnollisemmin, joka puolestaan avaa ovia nautintoon, voimaantumiseen sekä sisäisen rauhan kokemiseen.

Syvähengityksen, musiikin ja rummun voima voi avata tajuntaa myös mielen tuolla puolella oleviin tasoihin. Taman oma kokemus näistä tiloista on tuonut aina vaan näkyvämmäksi sen, miten huikea ihmisyyden kyky avautua eri kerroksille voi tapahtua monisyisen hengityksen kautta – täysin ilman ulkoisia stimulantteja tai päihteitä.

Syvähengityksellä ja erilaisten tilojen luomisilla voi tavoittaa myös hyvin terapeuttisia ja voimauttavia tiloja. Näitä tiloja hän jakaa herkkyydellä kaikille itsetutkimusmatkaa kulkeville hengenheimolaisille.

Sisäinen kasvumatka omaksi itseksi juuri sellaisena kuin on, ovat tärkeimpiä arvoja hänen polullaan. Näitä laatuja hän haluaa jakaa myös omissa työpajoissaan sekä maaliskuussa -23 käynnistyneessä Divine Darkness ”Matka Syvyytesi Voimaan” -retriittisarjassaan. Lue lisää: https://www.facebook.com/events/1611112449352012

Seuraava Pyhä Eläin -retriitti tapahtuu 14.-18.6.23 Nikkilä Templen mystisillä mailla, Kangasalalla. Retriitille otetaan jo ilmoittautumisia vastaan.

Lämpimästi tervetuloa kohtaamaan oma luontosi ja piilotetut voimavarasi! Syvähengitystyöpajoissa on mukana avustaja tai avustajia.

Antautuvin terveisin,

Nina (Tama)

Kuva: Johanna Kaisjoki

Taustakuva: ”Autat minua hengittämään”, Päivi Uljas, v. 2017